Horeca en studenten bijbaan in Amstelveen

Op zoek naar een horeca bijbaan in Amstelveen?

Dus jij zoekt een horeca bijbaan in Amstelveen? Komt dat even mooi uit, want Doen Horeca zoekt mensen zoals jij: studenten in Amstelveen of vers afgestudeerde fanatiekelingen die intens veel zin hebben om te knallen in de horeca.

Een bijbaan in Amstelveen bij Doen Horeca

Het gave is dat je bij Doen Horeca mag werken op de leukste plekken met hele gezellige collega’s. Denk daarbij aan een horeca bijbaan op sportevenementen, aan boord van een vliegtuig, in hotels, musea, op festivals, en als je nou écht heel goed bent: op de meest exclusieve evenementen waar zelfs de Koning en de Koningin een hapje en een drankje nuttigen. Wat we van jou verwachten is dat je naast representatief ook flexibel inzetbaar bent en van aanpakken weet. We bieden je een bijbaan in Amstelveen die zo afwisselend is, dat geen dag uit jouw Doen-carrière hetzelfde is.

Zelf de werktijden bepalen van jouw horeca bijbaan in Amstelveen

Een horeca bijbaan bij Doen Horeca , betekent dat je zelf je diensten bepaalt. Zo kun je je horeca bijbaan in Amstelveen ideaal combineren met je studie. Via onze app kun je jezelf inroosteren op een moment dat jou past, bij een gelegenheid naar keuze waar jij als bedieningsmedewerker, serveerster, ober, keukenmedewerker, chef-kok, gastheer of gastvrouw aan de slag gaat. En niet geheel onbelangrijk: wat dacht je van een contract met goede voorwaarden en bijpassende vergoeding?

Kwaliteitspersoneel voor een horeca bijbaan

Bij Doen Horeca zien we horeca ervaring als een pre, maar ook zonder ervaring kom je bij ons in aanmerking voor een horeca bijbaan in Amstelveen #wijzijndeberoerdsteniet. Moet je alleen wel door onze screening komen, en als dat gelukt is leren we je binnen onze Doen Academy de fijne kneepjes van het horecavak. Kies jij voor die leuke horeca bijbaan in Amstelveen? Kies voor Doen!

Wacht dus niet langer en schrijf je in!