Horeca vacatures in Amsterdam

Horeca vacatures in Amsterdam

Op zoek naar horeca vacatures in Amsterdam? In de omgeving van Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Alkmaar leveren wij representatieve medewerkers voor verschillende evenementen. Als jij op zoek bent naar een afwisselende baan in de horeca naast je studie, dan biedt Doen Horeca Uitzendbureau jou die mogelijkheid. Wij hebben vacatures voor gastheren en gastvrouwen, obers en barpersoneel. Doen Horeca Uitzendbureau biedt jou een afwisselende bijbaan in de horeca, waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt op verschillende plekken in de omgeving van Amsterdam met de gezelligste collega’s. Omdat je jezelf inroostert, is een baan goed te combineren met je studie.

Doen Horeca Uitzendbureau is flexibel. Wij gaan er daarom vanuit dat jij als student ook flexibel en regelmatig inzetbaar bent. Als gastheer, gastvrouw, ober of barmedewerker werk je vaak in het weekend en in de avond, maar ook met regelmaat op doordeweekse dagen en overdag. Doen Horeca Uitzendbureau biedt in ruil voor jouw flexibele inzet een contract met goede voorwaarden en een passende vergoeding als welkome aanvulling op jouw studiebeurs.

Horeca vacatures iets voor jou in Amsterdam

Wanneer je solliciteert bij Doen Horeca Uitzendbureau is het hebben van ervaring in de horecabediening een voordeel, maar geen vereiste. Ook als starter in de horeca kun je bij ons solliciteren op een vacature. Als wij in jou een representatieve gastheer, gastvrouw, ober of horecamedewerker zien die past binnen ons profiel, bereiden wij jou voor op het gastheerschap. Met trainingen en opleidingen van onze Doen Academy zorgen wij ervoor dat je het kwaliteitsniveau bereikt dat wij onze klanten beloven. Doen Horeca Uitzendbureau traint jou en leidt jou op tot een perfecte horecawerknemer in de omgeving van Amsterdam. Wanneer je constant streeft naar kwaliteit in de gastheerschap, blijft werken in de horeca uitdagend, afwisselend en leuk.

Geïnteresseerd? Kom werken bij Doen.