Wat we doen

Uw bedrijf gaat u aan het hart. Over ondernemen moet niet lichtvaardig gedacht worden. Er is veel voor nodig om een goedlopend bedrijf te worden, te zijn en te blijven. Elke activiteit van uw bedrijf moet een visitekaartje zijn voor de volgende, een uitnodiging voor nieuwkomers of een bevestiging van kwaliteit van degenen die uw bedrijf al kenden.

Bent u op zoek naar ervaren, representatief en gemotiveerde horecamedewerkers? Dan bent u bij Doen aan het juiste adres. Wij helpen u daarbij, door uw vraag als leidraad te nemen in de keuze voor horeca medewerkers. Wij beschikken over een poule van kwaliteitspersoneel, goed opgeleid, ervaren. Handen-uit-de-mouwen-mentaliteit, gevoel voor wat gevraagd wordt- en in staat om dat te leveren. Wij gaan met u in gesprek over uw verwachtingen en uw vragen, wij leveren het antwoord. In de vorm van de juiste mensen op de juiste plek. Wij zijn het verlengstuk van uw doel.

Totale invulling horeca medewerkers Tilburg Trappers

Voor de Tilburg Trappers verzorgen wij de gehele personele invulling voor de horeca. Dat betekent dat wij iedere wedstrijd mensen leveren voor keukenwerkzaamheden, de business lounge en verschillende barren in het stadion. Daarnaast leveren wij gastheren/gastdames voor de ontvangst van bezoekers en runners die bezoekers voorzien van consumpties. 

Neem direct contact op

Oktoberfeest

Voor dit evenement werden 30 dames en heren omgetoverd tot Gunthers en Heidi’s. 2 dagen lang werden gasten voorzien van braadworst, schnitzels en halve liters bier!

Neem direct contact op

Festival van het Levenslied

Het festival van het Levenslied hebben wij 2 dagen voorzien van horecapersoneel. Variërend van mensen achter de bar, tot obers op het Vipdek. Mede dankzij de inzet van Doeners is dit festival geslaagd!

Neem direct contact op

Ondersteuning horeca medewerkers RKC Waalwijk

Iedere thuis wedstrijd van RKC Waalwijk leveren wij gastheren/gastdames, keukenmedewerkers, barmedewerkers en obers. Naast de thuiswedstrijden ondersteunen wij RKC ook met andere evenementen die plaats vinden in het Mandemakers stadion.

Neem direct contact op

Schrijf je nu in bij Doen Horeca Uitzendbureau

Inschrijven