Bediening, bar, host(ess) en runners voor prachtige restaurants

Passie voor hospitality en ambitie om in toprestaurants te mogen werken?

Wilde jij van kleins af aan altijd al restaurantje spelen? Was jij altijd bezig met het bereiden van de lekkerste gerechten of vond jij het heerlijk om anderen in de watten te leggen als echte host? Lees dan snel verder want wij zoeken restaurantprofessionals.

Werken in een high class omgeving met high class gasten
Ben jij in je element in de bediening of achter de bar, ontvang jij graag gasten als de perfecte host(ess) of kun jij met alle liefde vertellen over de heerlijkste wijnen?

Scoor jij op Michelin niveau of heb je zin om aan de slag te gaan bij de hipste restaurantketens met een gevarieerde keuken?

Oftewel: ga jij samen met je collega’s voor goud door jouw gasten altijd weer een unieke belevening te kunnen bieden? Dan weten wij wel raad met jou! Via Doen Horeca Uitzendbureau mag je werken voor prachtige restaurants in Amsterdam, geen dag is hetzelfde en de gasten ook niet. Van heerlijke vis tot het beste vlees, samen met (inter)nationale professionals zetten wij dagelijks weer kunststukjes neer.

Weet jij met jouw enthousiasme een heel team te besmetten en zet je moeiteloos een tandje bij als alle gasten zitten te watertanden? Lees dan snel verder.

Wat wij jou onder meer bieden:

 • Wekelijks salaris
 • Werk op de gaafste locaties in NL
 • Collega’s die een verrijking zijn voor je leven
 • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
 • Een contract met goede voorwaarden
 • Vrijblijvende trainingen van pro’s in verschillende vakgebieden
 • (Door)groeimogelijkheden
 • Werk voor mensen met- en zonder ervaring

De ideale bijbaan voor naast je studie

 • Veel studie en weinig tijd? Bij ons kun je je eigen rooster flexibel inplannen via onze app
 • Maak nieuwe vrienden en borrel met leuke verenigingen en collega’s
 • Weinig kennis is geen probleem, in onze academy trainen wij jou tot het gewenste niveau!

Doen Horeca Uitzendbureau
Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. Net zoals veel bedrijven zeggen wij dat we anders zijn, alleen zijn wij dat ook echt. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen bar waar je na je werk gezellig met je collega’s een glaasje ranja drinkt. Oh ja, en twee keer per jaar organiseren we een supertof event voor al onze Doeners, en geloof ons: dat wil je meemaken!

En dan nog iets: jij bepaalt zelf je werktijden. Via onze app rooster je jezelf in op een moment dat jou past, bij een gelegenheid naar keuze waar jij aan de slag wil. Moet je alleen wel eerst door onze screening komen, en als dat gelukt is leren we je eventueel binnen onze Doen Academy de fijne kneepjes van het horecavak.

Overtuig ons van jouw horeca skills
Solliciteren is een ernstige zaak. Niet bij Doen. Ben je student of een doorgewinterde professional? Wij zijn benieuwd naar je! Overtuig ons van jouw awesomeness en solliciteer direct via onze site.

Laat een reactie achter