Catering medewerker gezocht voor exclusieve evenementen

Doen Horeca Uitzendbureau is op zoek naar gedreven catering medewerkers die zichzelf uitstekend vermaken op de hipste feesten en partijen.

Aan de slag op de meest exclusieve evenementen

Zie jij jezelf al werken op het Museumplein, in het Concertgebouw, de Westergasfabriek, een bootwerf omgebouwd tot 1-day restaurant, of op een immens landgoed? Komt dat even mooi uit, want wij hebben je nodig in de catering op de hipste feesten en partijen. En als je écht heel goed bent, sturen we je naar exclusieve evenementen, zoals bruiloften, grootse bedrijfsfeesten, gala’s en bijzondere momenten waar zelfs de koning en koningin een vorkje mee prikken.

Werken met bekende koks

Functioneer jij prima met bekende koks aan je zijde en weet je BN’ers en internationale sterren een drankje te serveren zonder eerst om hun handtekening te vragen? Ben je nieuwsgierig naar allerlei facetten uit het horeca vak, ga jij door als je nagel is gebroken, en weet je zeker dat je in je vorig leven een au bain-marie bak was? Solliciteer dan op deze coole job.

Wat we jou bieden:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de gaafste locaties in NL
  • Collega’s die een verrijking zijn voor je leven
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Jezelf flexibel inplannen via onze app
  • Een contract met goede voorwaarden
  • Vrijblijvende trainingen van pro’s in verschillende vakgebieden
  • (Door)groeimogelijkheden
  • Werk voor mensen met- en zonder ervaring

Doen Horeca Uitzendbureau

Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. Net zoals veel bedrijven zeggen wij dat we anders zijn, alleen zijn wij dat ook echt. In Amsterdam hebben we bijvoorbeeld een eigen bar waar je na je werk gezellig met je collega’s een glaasje ranja drinkt. Oh ja, en twee keer per jaar organiseren we een supertof event voor al onze Doeners, en geloof ons: dat wil je meemaken! En dan nog iets: jij bepaalt zelf je werktijden. Via onze app rooster je jezelf in op een moment dat jou past, bij een gelegenheid naar keuze waar jij aan de slag wil. Moet je alleen wel door onze screening komen, en als dat gelukt is leren we je eventueel binnen onze Doen Academy de fijne kneepjes van het horecavak.

Overtuig ons van jouw horeca skills

Solliciteren is een ernstige zaak. Niet bij Doen. Ben je student of een doorgewinterde professional? Wij zijn benieuwd naar je! Overtuig ons van jouw awesomeness en solliciteer via www.doenhoreca.nl

Laat een reactie achter