De mooiste hotels bezoeken en er nog voor betaald krijgen ook? Wij zoeken horeca medewerkers!

Verkoos jij vroeger hotelletje spelen altijd boven verstoppertje, Pokemon of de Ninja Turtles? Zijn -als je op vakantie bent- de horecamedewerkers van het hotel je grootste idolen, en ben je stiekem jaloers op hun job? Bereid je dan maar voor op een gevalletje ‘dream come true’.

Werken in de meest luxe hotels en (Michelin)restaurants

Doen Horeca Uitzendbureau biedt je de kans om te werken voor de meest adembenemende, luxe hotels in Nederland. Om maar een paar namen te noemen: Grand Hotel, Hotel Okura en The Dylan. Van ontbijt tot diner, huwelijk of congres; je gaat aan de slag in de meest luxe hotels en (Michelin)restaurants. Als bedieningsmedewerker, barhunk, loungebabe, kok, keukenhulp, host(ess), doorman of receptiemedewerker. Wat je precies op je visitekaartje wilt hebben, mag je zelf bepalen. (Niet dat je je eigen visitekaartje krijgt, maar het had gekund.) Je maakt onderdeel uit van een groot team, en samen hebben jullie één doel: excelleren in service.

Wat wij jou onder meer bieden:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de gaafste locaties in NL
  • Collega’s die een verrijking zijn voor je leven
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Jezelf flexibel inplannen via onze app
  • Een contract met goede voorwaarden
  • Vrijblijvende trainingen van pro’s in verschillende vakgebieden
  • (Door)groeimogelijkheden
  • Werk voor mensen met- en zonder ervaring

Doen Horeca Uitzendbureau

Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. Net zoals veel bedrijven zeggen wij dat we anders zijn, alleen zijn wij dat ook echt. In Amsterdam hebben we bijvoorbeeld een eigen bar waar je na je werk gezellig met je collega’s een glaasje ranja drinkt. Oh ja, en twee keer per jaar organiseren we een supertof event voor al onze Doeners, en geloof ons: dat wil je meemaken! En dan nog iets: jij bepaalt zelf je werktijden. Via onze app rooster je jezelf in op een moment dat jou past, bij een gelegenheid naar keuze waar jij aan de slag wil. Moet je alleen wel eerst door onze screening komen, en als dat gelukt is leren we je eventueel binnen onze Doen Academy de fijne kneepjes van het horecavak.

Overtuig ons van jouw horeca skills

Solliciteren is een ernstige zaak. Niet bij Doen. Ben je student of een doorgewinterde professional? Wij zijn benieuwd naar je! Overtuig ons van jouw awesomeness en solliciteer via www.doenhoreca.nl

Laat een reactie achter