De mooiste restaurants ervaren en er nog voor betaald krijgen ook?

Gaf jij vroeger je Tamagotchi eerst te eten en dacht je daarna pas aan jezelf? Is gastvrijheid je tweede natuur en zijn jouw communicatie skills binnen een team even smooth als je snijtechnieken? Dan hebben we iets interessants voor je.

Werken in een high class omgeving met high class gasten

Ben jij in je element in de bediening of achter de bar op kleinschalige, intieme feesten? Ga je voor goud als host(ess) op grootse, overweldigende evenementen? Scoor jij op Michelin niveau of heb je zin om aan de slag te gaan bij de hipste restaurantketens met een gevarieerde keuken? En laat je je daarnaast graag inspireren door (inter)nationale horecaprofessionals? Dan weten wij wel raad met jou. Via Doen Horeca Uitzendbureau mag je werken op de gaafste locaties, met de mooiste producten en gevarieerde gasten.

Weet jij met jouw enthousiasme een heel team te besmetten en zet je moeiteloos een tandje bij als alle gasten zitten te watertanden? Lees dan snel verder.

Wat wij jou onder meer bieden:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de gaafste locaties in NL
  • Collega’s die een verrijking zijn voor je leven
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Jezelf flexibel inplannen via onze app
  • Een contract met goede voorwaarden
  • Vrijblijvende trainingen van pro’s in verschillende vakgebieden
  • (Door)groeimogelijkheden
  • Werk voor mensen met- en zonder ervaring

Doen Horeca Uitzendbureau

Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. Net zoals veel bedrijven zeggen wij dat we anders zijn, alleen zijn wij dat ook echt. In Amsterdam hebben we bijvoorbeeld een eigen bar waar je na je werk gezellig met je collega’s een glaasje ranja drinkt. Oh ja, en twee keer per jaar organiseren we een supertof event voor al onze Doeners, en geloof ons: dat wil je meemaken!

En dan nog iets: jij bepaalt zelf je werktijden. Via onze app rooster je jezelf in op een moment dat jou past, bij een gelegenheid naar keuze waar jij aan de slag wil. Moet je alleen wel eerst door onze screening komen, en als dat gelukt is leren we je eventueel binnen onze Doen Academy de fijne kneepjes van het horecavak.

Overtuig ons van jouw horeca skills

Solliciteren is een ernstige zaak. Niet bij Doen. Ben je student of een doorgewinterde professional? Wij zijn benieuwd naar je! Overtuig ons van jouw awesomeness en solliciteer via www.doenhoreca.nl

Laat een reactie achter