Doen Horeca Uitzendbureau zoekt chef-koks en keukenmedewerkers

Doen Horeca Uitzendbureau zoekt chef-koks en keukenmedewerkers

Doen Horeca Uitzendbureau is op zoek naar zelfstandig werkende chef-koks, sous-chefs en keukenmedewerkers voor de regio Amsterdam, Alkmaar en Utrecht.

Gezocht: talent in de keuken
Ben jij in de keuken op je best, en niet vies van een beetje uitdaging? Loop je warm voor kokkerellen in gerenommeerde (sterren)zaken, maar heb je evenveel zin om aan de slag te gaan in reguliere restaurants met een gevarieerde keuken? Weet jij met jouw enthousiasme een heel team te besmetten en zet je moeiteloos een tandje bij als alle gasten zitten te watertanden? Nice to meet you; wij zijn Doen Horeca Uitzendbureau en onze opdrachtgevers kunnen wel een prof als jij gebruiken. Uiteraard zoeken wij iemand met een flexibele instelling die beschikbaar is in de regio Amsterdam, Alkmaar of Utrecht.

Doen Horeca Uitzendbureau
Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. We zijn een snel groeiende partij die door de jaren heen een hechte band met vooraanstaande opdrachtgevers heeft opgebouwd.
We bieden je een contract met goede voorwaarden en bijpassende vergoeding. Om in aanmerking te komen voor een van deze functies, zien we ervaring in de keuken als een pre. Eventueel leren we je daarnaast binnen onze Doen Academy nog meer kneepjes van het horecavak.

Overtuig ons van jouw kitchen skills
Adem jij horeca en loopt het in de keuken op rolletjes als jij er bent? Dan bieden we je graag een full time of part time functie voor onbepaalde tijd. We zijn benieuwd naar je! Dus aarzel geen moment, join ons team en let the kitchen be your playground! Solliciteer via info@doenhoreca.nl.

Laat een reactie achter