Het leukste horeca uitzendbureau van Nederland zoekt stagiair(e)

Het leukste horeca uitzendbureau van Nederland zoekt stagiair(e)
Ben jij voor je studie op zoek naar een stage waar je over tien jaar nog met een big smile op terugkijkt? Dan hebben we iets vets voor je: Doen Horeca Uitzendbureau biedt een stageplaats aan voor iemand die intens veel zin heeft om vol gas aan de slag te gaan bij het leukste horeca uitzendbureau van Nederland. Wij geven je de kans om ervaringen op te doen waar je de rest van je carrière plezier van hebt. Ja, dat is nogal een belofte, maar geloof ons: er is geen woord aan gelogen.

Van planning tot klanttevredenheid en personeelsparty
Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel (binnen ons bedrijf ook wel ‘doeners’ genoemd), geschikt voor elke horecagelegenheid. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, maar daarvoor terug krijg je ontzettend veel vrijheid om datgene te doen wat je leuk vindt. Een greep uit je werkzaamheden: je bent verantwoordelijk voor de introductie van nieuwe doeners en de kwaliteitsbewaking van deze medewerkers. Je gaat mee naar horeca trainingen, en denk jij ‘deze training kan beter’ dan krijg je alle vrijheid om daarmee aan de slag te gaan. De planning is een rode draad door je werk, want als die goed is, loopt alles op rolletjes. Je voert gesprekken met medewerkers, bent verantwoordelijk voor hun planning en dat is op z’n zachtst gezegd best een uitdaging. Je onderhoudt contact met opdrachtgevers, peilt hun tevredenheid en speelt daarop in. Ook leuk: je bent eindbaas in het organiseren van personeels-evenementen voor onze doeners. Kortom; je draait volop mee in ons bedrijf.

Be our guest and show us what you got…
Je werkplek is ons kantoor in hartje Amsterdam. Of je nu een mbo of een hbo studie volgt; wij zoeken werkpaarden, géén luxepaardjes. Want já, het kan hectisch zijn. En já, de vrijheid die we je bieden moet je wel kunnen ‘handelen’. Iets met: een ontdekkingstocht die zó leuk en leerzaam is dat je ‘m niet wilt missen. Ook goed om te weten: als jij ons laat zien wat je in huis hebt, zijn wij niet vies van een lekkere stagevergoeding #keihardeeuro’s.

Overtuig ons van jouw awesomeness
Ging er tijdens het lezen van deze vacature een denkbeeldige confettikanon af en paradeerden er wat olifanten met toeters over je netvlies? Overtuig ons dan van jouw awesomeness en solliciteer via steven@doenhoreca.nl. Meer info over ons bedrijf: www.doenhoreca.nl

Laat een reactie achter