Gezocht: bar- en bedieningsmedewerkers in het stadion van RKC Waalwijk

Zou het niet fantastisch zijn: werken in één van de meest sfeervolle stadions van Nederland, in het kloppend voetbalhart van Waalwijk. Doen Horeca Uitzendbureau heeft een job voor je… en wel als bar- en bedieningsmedewerker in het Mandemakers Stadion tijdens de thuiswedstrijden van RKC.

Zet jij een tandje bij als er gescoord wordt?

Samen met je collega’s draag jij eraan bij dat gasten hoe dan ook een fantastische dag of avond beleven. Je komt terecht op een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots voor elkaar en de club(cultuur) leeft. Altijd gezellig en lekker druk. De supporters van RKC Waalwijk houden wel van een feestje, vooral als de wedstrijd gewonnen wordt. Jij houdt je hoofd altijd koel, en langer doorwerken doe je met liefde. Dus, ben jij volledig in control met een horde uitzinnige supporters om je heen? Zing je moeiteloos het clublied mee en zet jij nog een tandje bij zodra er gescoord wordt? Dan zit er voor jou maar één ding op: solliciteren met die handel!

Wat we jou bieden:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de gaafste locaties in NL
  • Collega’s die een verrijking zijn voor je leven
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Jezelf flexibel inplannen via onze app
  • Een contract met goede voorwaarden
  • Vrijblijvende trainingen van pro’s in verschillende vakgebieden
  • (Door)groeimogelijkheden
  • Werk voor mensen met- en zonder ervaring

Doen Horeca Uitzendbureau

Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. Net zoals veel bedrijven zeggen wij dat we anders zijn, alleen zijn wij dat ook echt. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen bar waar je na je werk gezellig met je collega’s een glaasje ranja drinkt. Oh ja, en twee keer per jaar organiseren we een supertof event voor al onze Doeners, en geloof ons: dat wil je meemaken! En dan nog iets: jij bepaalt zelf je werktijden. Via onze app rooster je jezelf in op een moment dat jou past, bij een gelegenheid naar keuze waar jij aan de slag wil. Moet je alleen wel door onze screening komen, en als dat gelukt is leren we je eventueel binnen onze Doen Academy de fijne kneepjes van het horecavak.

Overtuig ons van jouw horeca skills

Solliciteren is een ernstige zaak. Niet bij Doen. Ben je student of een doorgewinterde professional? Wij zijn benieuwd naar je! Overtuig ons van jouw awesomeness en solliciteer via www.doenhoreca.nl

Laat een reactie achter