Gezocht: bevlogen vestigingsmanager speelparadijs

Voor een indoor speelparadijs is Doen Horeca Uitzendbureau op zoek naar een bevlogen vestigingsmanager.

Commerciële serviceverlening en een hygiënische speelomgeving

Kun jij leidinggeven en coachen? Lijkt het je leuk om medewerkers te stimuleren om de doelen van hun functie te bereiken? En zijn voortgangs- en beoordelingsgesprekken prima aan jou besteed? Als vestigingsmanager bij dit speelparadijs sta je garant voor commerciële serviceverlening richting gasten, en ben je verantwoordelijk voor een schone, hygiënische omgeving voor kinderen en verzorgers. Jouw energieke vibe zorgt voor een collegiaal en positief werkklimaat. Je werkt onder leiding van een regiomanager en geeft leiding aan de medewerkers van het speelparadijs.

Alles onder controle

Als vestigingsmanager verzorg je de opening en sluiting van het speelparadijs en de dagelijkse financiële en administratieve werkzaamheden. De veiligheid in het pand is volledig gewaarborgd als jij er bent. Jij zorgt voor een juiste registratie aan de kassa, controle en afrekening door medewerkers. Een optimale voorraadbeheersing door tijdige en correcte bestellingen bij leveranciers; jij regelt het allemaal. Daarnaast bewaak je de naleving van veiligheid conform HACCP wetgeving, hygiëne en netheid.

Jij hebt het allemaal

Dankzij jou voelen gasten zich thuis en comfortabel. Orde en netheid zit in je natuur. Je zorgt voor een commerciële en representatieve uitstraling op alle fronten. Kinderfeestjes? Jij bewaakt een optimale planning en creëert de randvoorwaarden voor een onvergetelijke dag. Ook als het gaat om andere activiteiten en evenementen zet je alles op alles om er een commercieel succes van te maken!

JIJ bent het voor dit bedrijf, en wel om deze redenen

Je bent, werkt en beredeneert als volgt:

  • Je bent een inspirerend leider; jouw goede voorbeeld doet volgen.
  • Als manager behaal jij samen met je team de mooiste resultaten.
  • Je bent een ambassadeur voor de gasten.
  • Je denkt commercieel; kansen zie jij met het blote oog, en je weet ze optimaal te benutten.

Heb je daarnaast ook nog eens werk- en denkniveau MBO+ en ervaring als leidinggevende? Ben je Nederlandstalig en heb je kennis van HACCP en ken je de basis van MS Office? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Solliciteer snel… voordat een ander het doet!

Sta jij te springen om deze vacature te vervullen en denk je inderdaad de vestigingsmanager te zijn die we zoeken? Wij zijn benieuwd naar je! Solliciteer direct en wie weet ga jij er met deze gewilde baan vandoor.

Soort dienstverband: Voltijd

 

 

Laat een reactie achter