Gezocht: de allround medewerker waar iedereen mee wegloopt!

Voor een indoor speelparadijs is Doen Horeca Uitzendbureau op zoek naar een gastvrije duizendpoot die eraan bijdraagt dat kinderen en hun verzorgers een fantastische dag beleven.

Alles onder controle

Wij zijn op zoek naar jou, want jij bent representatief en staat garant voor commerciële serviceverlening richting gasten. Je geniet ervan als je het anderen naar de zin kunt maken. Dankzij jou voelen mensen zich thuis en comfortabel, en blijft de speelomgeving altijd schoon en hygiënisch. Orde en netheid zit in je natuur en ook de veiligheid in het speelparadijs is volledig onder controle als jij er bent.

Allround inzetbaar

Je presenteert producten volgens receptuur en volgens HACCP routines en procedures. Daarbij: een kop koffie of lunch smaakt gewoon nét iets beter als hij door jou is bereid. Je zorgt voor een juiste registratie aan de kassa, controle en afrekening. Dankzij jouw collegiale houding vinden mensen het prettig om met je te werken. En niet te vergeten; jij maakt van kinderfeestjes een onvergetelijke dag en biedt waardevolle ondersteuning bij activiteiten en evenementen.

JIJ bent het voor dit bedrijf, en wel om deze redenen

Je bent, werkt en beredeneert als volgt:

  • Pro-actief – zelfstandig, signaleert en handelt
  • Flexibel in taken en tijd – hulpvaardig waar en wanneer je kan
  • Gastgericht – gast is koning
  • Teamspeler – samenwerking, één en één is drie
  • Uitvoerder – afspraak is afspraak

Werk- en denkniveau: middelbare school

Solliciteer snel… voordat een ander het doet!

Sta jij te springen om deze vacature te vervullen en denk jij inderdaad de allround medewerker te zijn die we zoeken? Wij zijn benieuwd naar je! Solliciteer direct, en wie weet ga jij er met deze gewilde baan vandoor.

Soort dienstverband: Voltijd

Laat een reactie achter