Gezocht; host of hostess voor een sterrenzaak

Representatieve host of hostess
Ben jij een dame of heer die graag in een high class omgeving met high class gasten werkt? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou. Als host of hostess weet jij je communicatie skills perfect in te zetten wanneer een grote groep gasten ontvangen moet worden. Jassen aannemen, mensen naar hun tafel begeleiden en belangstelling tonen; als geen ander weet jij wat gastvrijheid is en dankzij jouw hartelijke uitstraling lopen gasten letterlijk met je weg. Je vindt het fijn om service- en oplossingsgericht bezig te zijn, spreekt goed Nederlands, en bent altijd representatief en verzorgd; je bent tenslotte het visitekaartje van de opdrachtgever.

Doen Horeca Uitzendbureau
Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. We zijn een snel groeiende partij die door de jaren heen een hechte band met vooraanstaande opdrachtgevers heeft opgebouwd.
We bieden je een contract met goede voorwaarden en bijpassende vergoeding. Horeca ervaring zien we als een pre, maar ook zonder ervaring kom je bij ons in aanmerking voor deze functie. Binnen onze Doen Academy leren we je de fijne kneepjes van het hospitality vak.

Overtuig ons van jouw hospitality skills
Ben jij de professionele hospitality topper die wij zoeken? We bieden je een full time of part time functie voor onbepaalde tijd. Ben je student of een doorgewinterde professional? Wij zijn benieuwd naar je! Overtuig ons van jouw skills en solliciteer via het sollicitatieformulier.

Laat een reactie achter