Gezocht; klassieke barman op sterrenniveau

Doen Horeca Uitzendbureau is op zoek naar een professionele barman met affiniteit/ervaring in food en beverage.

Representatieve barman
Ben jij een heer die graag in een high class omgeving met high class gasten werkt? Smaakt een cocktail, aperitief, glas wijn of een kopje koffie nog net iets beter wanneer het door jóu geserveerd is? Is gastvrijheid je tweede natuur en vind je niets leuker dan nieuwe mensen ontmoeten? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou. Je werkplek wordt een sterrenbistro met authentieke Parijse ambiance. Dankzij jouw voorliefde en kennis van horeca, weet je vooraanstaande gasten hun drankje te serveren en ze er eventueel nog iets over te vertellen ook!

Doen Horeca Uitzendbureau
Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. We zijn een snel groeiende partij die door de jaren heen een hechte band met vooraanstaande opdrachtgevers heeft opgebouwd.
We bieden je een contract met goede voorwaarden en bijpassende vergoeding. Om in aanmerking te komen voor deze functie, zien we enige affiniteit/ervaring in food en beverage als een pre. Eventueel leren we je daarnaast binnen onze Doen Academy nog meer kneepjes van het horecavak.

Overtuig ons van jouw horeca skills
Ben jij de professionele horeca topper die wij zoeken? We bieden je een full time of part time functie voor onbepaalde tijd. Ben je student of een doorgewinterde professional? Wij zijn benieuwd naar je! Overtuig ons van jouw skills en solliciteer via het sollicitatieformulier.

Laat een reactie achter