Gezocht: Stagiaire voor jong horeca uitzendbureau

Doen Horeca Uitzendbureau is een sterk groeiende organisatie. Wij beloven onze opdrachtgevers kwalitatief goed horeca personeel dat minimaal een 8 scoort. Wij kunnen dit garanderen doordat we ons vooraf goed verdiepen in de vraag die de opdrachtgever heeft. De uitzendkrachten die Doen stuurt naar een opdrachtgever voldoen aan de specifieke eisen die de opdrachtegevers hebben.
Van de werknemers van Doen verwachten wij dan ook dat zij de belofte van een 8 waarmaken. Dit kan door plezier te hebben in het werk. Goed werk wordt door Doen op zijn beurt ook weer beloond. Kortom werken bij Doen is werken met een extra stimulans. Geen afwachtende houding, geen 9 tot 5 mentaliteit, maar werken om dat het leuk is. Doen dus!
Omdat wij gaan uitbreiden zoeken wij een stagiaire voor onze vestiging in Amsterdam. Als stagiaire van Doen horeca uitzendbureau draai je mee als een volwaardig collega. We zoeken iemand die net als ons de schouders eronder wil zetten om deze nieuwe vestiging tot een groot succes te maken.
Je taken zullen bestaan uit

o Het werven van nieuwe Doeners, online en via andere wegen. Onderdeel hiervan is het regelen van sponsoring van evenementen voor studenten
o Het bijhouden van de social media kanalen en het aanbrengen van originele, leuke content
o Het voeren van intakegesprekken
o Het maken van planningen
o Het geven van trainingen
o Het voorbereiden van partijen
o Ook zal je enkele administratieve taken oppakken zoals het bijhouden van de personeelsbestanden

Jouw profiel
Je hebt een hbo/wo denkniveau. Je hebt bij voorkeur een horeca achtergrond en bent bekend met de Amsterdamse studentenwereld. Je bent communicatief vaardig, flexibel en initiatiefrijk. Daarnaast bezit je een hoge mate van sociale intelligentie en ben je stressbestendig.
Wij bieden : Als stagiaire van Doen geven we je de ruimte om zelf idee├źn in te brengen en na goedkeuring deze ook uit te voeren. Je hebt dus direct invloed op de bedrijfsvoering en zie je gelijk de resultaten van je werk. We bieden je de vrijheid om je te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Je stage vergoeding zal in overleg worden vastgesteld, zoals hierboven ook is aangegeven: goed werk wordt beloond. We zoeken iemand die een meewerkstage wil starten in de periode januari/februari.
Ons team bestaat uit jonge starters, waardoor er een informele sfeer hangt. Samen lunchen aan de grote tafel op ons kantoor midden in het centrum of na werktijd een biertje drinken, het kan allemaal. Wij geloven sterk dat een gezellige sfeer het werk leuker maakt, waardoor je een stapje harder gaat werken. Heb je interesse? Stuur een mail naar fleur@doenhoreca.nl

Laat een reactie achter