Horeca en studenten bijbaan in Amsterdam

Horeca en studenten bijbaan in Amsterdam

Ben jij op zoek naar de leukste horeca bijbaan in Amsterdam? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres want wij bieden de allerleukste studenten bijbaan. Wanneer je als student bij ons komt werken, kan jij jezelf inplannen. Je hebt invloed op jouw eigen rooster, waardoor deze bijbaan goed te combineren valt met jouw studie.
Werken bij Doen betekent ook dat je op veel verschillende A locaties werkt in Amsterdam. De ene week werk je bij het concertgebouw, de andere week werk je bij een voetbalwedstrijd. Erg flexibel dus. Naast flexibiliteit en afwisseling bieden wij ook een leuke vergoeding voor jouw inzet bij ons. Want als student is het ook fijn als je een fijn zakcentje overhoudt aan je bijbaan.

De perfecte horeca studenten bijbaan in Amsterdam

Heb jij nog niet zoveel ervaring? Dan is dat geen probleem! Want als jij graag wil leren en jezelf wil ontwikkelen kan jij instromen in onze Doen Academy. We leren je dan alle kneepjes van het horeca vak, zodat jij op verschillende locaties in Amsterdam kan werken.
Wij zijn altijd op zoek naar leuke, enthousiaste mensen die op zoek zijn naar een flexibele studenten bijbaan in Amsterdam. Dus ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in de buurt van Amsterdam? Wil jij jezelf graag inplannen en iedere week op a-locaties in Amsterdam werken? Dan komen we graag met jou in contact!

Wacht dus niet langer en schrijf je in!