Horeca tijgers in Amsterdam

Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele bijbaan? Heb je ervaring in de horeca en haal je energie uit het draaien van de vetste partijen? Laat ons dan weten dat je beschikbaar bent!

Wie zoeken wij?
Werken bij Doen is werken op de meest uiteenlopende partijen en locaties, van hamburgers bakken op een foodtruck festival tot het bedienen van de koningin op een chique diner.
Wij zijn op zoek naar studenten met een proactieve werkhouding. Je steekt graag je handen uit de mouwen, je bent flexibel inzetbaar en je hebt bij voorkeur relevante werkervaring in de horeca.

Wie zijn wij?
Doen Horeca Uitzendbureau is een jong en vlot bedrijf. Wij werken met de 8-garantie, op deze manier garanderen wij de kwaliteit van onze service en ons personeel. Om deze kwaliteit zo hoog te houden bieden wij jou de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door deel te nemen aan gave verdiepingstrainingen. Naast de trainingen, goede arbeidsvoorwaarden, een maandelijkse borrel en een goede werksfeer, geven wij je ook de mogelijkheid jezelf in te plannen op partijen via de Doen app.
Heb je interesse? Schrijf je dan snel in.

Laat een reactie achter