Leuke horeca vacatures in Almelo

Werken bij DOEN betekent een leuke en flexibele horeca baan in Almelo in de breedste zin van het woord. We begrijpen goed dat je het als student soms erg druk kunt hebben met je studie. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jezelf in te plannen met onze DOEN app.

Zo kun je jouw studie gemakkelijk combineren met een horeca job in Almelo. Als je werkt bij DOEN werk je op veel verschillende (top)locaties de regio van Almelo. DOEN Horeca heeft een grote selectie met horeca opdrachtgevers die op zoek zijn naar medewerkers voor een horeca baan in Almelo. Door bij ons te werken kom je terecht op de leukste locaties in Almelo en heb je voldoende afwisseling.

Horeca vacatures in de keuken
Horeca vacatures in de stad

Horeca vacatures voor studenten in Almelo

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de bovenstaande tekst? Maar toch niet zeker of je voldoende ervaring hebt in de horeca? Dat is geen probleem, want dankzij onze DOEN Academy kun jij alle kneepjes van het horeca vak leren. Hoe meer je leert, hoe meer invloed je kunt hebben op de planning, hoe leuker dus jouw studenten bijbaan in de horeca in Almelo.

Kom gerust werken in het nachtleven van Almelo. Lijkt het je leuk om een een bar of club te werken? Houd je van een gezellige, warme knusse sfeer, dan zitten er zeker horeca vacatures voor je tussen. Maar bij DOEN kom je niet alleen op horeca plaatsen in de nacht terecht. Je kunt ook ervaring op doen in restaurants, vakantieparken en soms ook bij voetbalclubs. Bij DOEN Horeca kun je de leukste horeca vacatures in Almelo vinden.

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Almelo

Ben je een echte horeca professional? Dan denken wij als eerste aan jou om op de belangrijkste evenementen te werken. Zie jij jezelf wel werken bij deze horeca baan in Almelo? Ga dan direct bij ons aan de slag.

Sfeerfoto - Werken in een bar

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als je een student bent de maand soms net een week te lang kan duren.

Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan in Almelo? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd

DOEN heeft horeca vacatures in de volgende plaatsen: