Op zoek naar een horeca baan in Amsterdam?

Ben jij op zoek naar de leukste horeca baan in Amsterdam? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres want wij bieden de allerleukste horeca baan. De ene week werk je in de Johan Cruijf Arena, de andere week werk je bij het Rijksmuseum. Erg flexibel dus. DOEN laat je ook werken in de seafood bar of bij Stan & Co. Top horeca plaatsen in Amsterdam. Wanneer je als student bij ons komt werken, kan jij jezelf inplannen. Je hebt invloed op jouw eigen rooster, waardoor het werk goed te combineren valt met jouw studie.

 

Sfeerfoto - Werken in een bar
Sfeerafbeelding Amsterdam

De perfecte horeca baan in Amsterdam voor échte horeca tijgers.

Heb jij nog niet zoveel ervaring? Dan is dat geen probleem! Want als jij graag wil leren en jezelf wilt ontwikkelen kan jij instromen in onze DOEN Academy. We leren je dan alle kneepjes van het horeca vak, zodat jij kan komen werken op gave locaties in Amsterdam. Wordt de nieuwe aanwinst voor het Leidseplein of bijvoorbeeld het Rembrandtplein!  

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die op zoek zijn naar horeca vacatures in Amsterdam. Dus ben jij op zoek naar leuk werk in de buurt van Amsterdam? Wil jij invloed hebben op je eigen werktijden en iedere week op A-locaties in Amsterdam werken? Dan komen we graag met jou in contact!

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Amsterdam

Werken bij DOEN betekent ook dat je op verschillende A-locaties werkt in Amsterdam. Naast flexibiliteit en afwisseling bieden wij ook een leuke vergoeding voor jouw inzet bij ons. Als student is het namelijk ook erg fijn als je een goed zakcentje overhoudt aan je baan.

Sfeerfoto - Werken in de keuken

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als je een student bent de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe flexibele baan? Meld je dan vandaag nog aan.

Bar vervaagd
Could not scrape from Instagram (scraping is a deprecated method to retrieve images).