Jouw horeca droombaan vinden in Arnhem

Werken bij DOEN betekent een flexibele horeca baan in regio Arnhem in de breedste zin van het woord. Omdat wij begrijpen dat jij als student soms erg druk bent met je studie, bieden wij de mogelijkheid om jezelf in te plannen via onze DOEN app.

Zo kan je jouw studie makkelijk combineren met een horeca baan. Bij ons werken betekent werken op veel verschillende locaties in de omgeving van Arnhem. DOEN Horeca heeft een grote poule aan horeca opdrachtgevers die zoeken naar medewerkers voor een horeca baan in Arnhem. Door bij ons te werken kom je terecht op de leukste locaties.

Deze afwisseling maakt dat geen week hetzelfde is, een ideale horeca baan voor studenten!

Sfeerfoto - Werken in een restaurant
Sfeerfoto - Werken in een koffiebar

De ideale Horeca baan voor studenten in regio Arnhem

Ben jij na het lezen van bovenstaande tekst enthousiast, maar ben jij bang dat je te weinig ervaring hebt? Dat is geen probleem, want door onze DOEN Academy kan jij alle kneepjes van het horecavak leren. Hoe meer je leert, hoe meer invloed je hebt op de planning, hoe leuker dus jouw flexibele baan in de regio Arnhem.

Kom werken in het nachtleven van Arnhem in het bekende stadscentrum. Hou je meer van de gezellige, warme knusse sfeer dan ben jij de ideale werknemer voor op de Markt, de Dommelstraat of de Kleine Berg… Bij DOEN kom je niet alleen op horeca plaatsen in de nacht terecht. Wil je ervaring op doen in restaurants of bij een voetbalclub? DOEN brengt je op de beste locaties in regio Arnhem.

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Arnhem

Ben je een echte horeca professional? Dan denken wij als eerste aan jou om op de belangrijkste evenementen te werken. Zie jij jezelf wel werken bij deze horeca baan in Arnhem? Ga dan direct bij ons aan de slag.

Sfeerfoto - Werken in een bar

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als je een student bent de maand soms net een week te lang kan duren.

Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan in Arnhem? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd

DOEN heeft horeca vacatures in de volgende plaatsen:

Could not scrape from Instagram (scraping is a deprecated method to retrieve images).