Jouw horeca droombaan vinden in Tilburg

Werken bij DOEN betekent een flexibele, super toffe horeca baan voor studenten. Regio Tilburg in de breedste zin van het woord. Bij ons werken betekent werken op veel verschillende locaties in de omgeving van Tilburg. Werken tussen de gezelligheid op de Korte Heuvel, de drankjes rondbrengen op het Piusplein of bij RKC Waalwijk tijdens de wedstrijd biertjes tappen. Of toch liever bij de Tilburg Trappers?

Omdat wij begrijpen dat jij als student soms erg druk bent met je studie, bieden wij de mogelijkheid om jezelf in te plannen bij ons. Door de DOEN app heb je de mogelijkheid zelf je werktijden in te plannen. Zo maken we je baan makkelijk te combineren naast je studie. 

Deze afwisseling maakt dat geen week hetzelfde is, een ideale horeca baan!

 

Sfeerfoto - Werken in een restaurant
Werken in de bediening - Sfeerafbeelding

De ideale flexibele baan in de horeca in regio Tilburg

Ben jij na het lezen van bovenstaande tekst enthousiast, maar ben jij bang dat je te weinig ervaring hebt?

Dat is geen probleem, want door onze DOEN Academy kan jij alle kneepjes van het horecavak leren. Hoe meer je leert, hoe meer invloed je hebt op de planning, hoe leuker dus jouw flexibele horeca baan in de regio Tilburg.

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Tilburg

DOEN Horeca heeft een grote poule aan horecaopdrachtgevers die zoeken naar medewerkers voor een horeca baan in Tilburg. Door bij ons te werken kom je terecht op de leukste locaties. Je komt te werken bij de Tilburg Trappers, Theaters Tilburg of RKC Waalwijk.  

Ben je een echte horeca professional? Dan kom jij als eerste op de belangrijkste evenementen te werken. Zie jij jezelf wel werken bij deze horeca baan in Tilburg? Ga dan direct bij ons aan de slag.

Sfeerfoto - Werken in een restaurant

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren.

Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe flexibele baan in Tilburg? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd

DOEN heeft horeca vacatures in de volgende plaatsen:

Instagram did not return a 200.