Snel carrière maken als horecamedewerker in Utrecht?

Zie jij een carrière in de horeca helemaal zitten en wil je veelzijdige werkervaring opdoen? Neem dan eens een kijkje bij DOEN Horeca in Utrecht. De plek waar horecatalenten worden opgeleid en uitgedaagd. Werken aan het water op de mooiste terrassen aan de oude gracht. Werken in de oude gevangenis De Lik. Beleef de gezelligheid van Utrecht op het Neude of bij Stan & Co en krijg een boost in je horeca ontwikkeling. 

Of je nu een horeca medewerker in Utrecht wil worden om bij te verdienen, of die uitdagende tweede stap in je carrière zoekt, bij ons vind je het. Wij werken samen met te gekke opdrachtgevers door heel Nederland, zodat jij met plezier aan het werk gaat.

Werken in de keuken - DOEN Horeca
Sfeerfoto - Werken in een koffiebar

Horeca tijgers voor horeca baan in Utrecht?

Ben jij je mouwen al aan het opstropen bij het zien van deze omschrijving van deze horeca baan in Utrecht? Dat zien wij graag! Werkervaring is helemaal niet vereist, ook voor starters hebben wij passende en leuke opdrachten. Meld je vandaag nog aan voor je horeca baan in Utrecht en dan zetten wij je aanmelding in werking.

Je start bij de DOEN Academy waar we je klaarstomen voor het vak. Zo kan jij direct beginnen in een leuk team van DOEN Horeca in Utrecht.

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Utrecht

Ben je op zoek naar uitdaging en wil je in een leuk team werken? Bij DOEN Horeca Uitzendbureau houden wij rekening met al je wensen. Zodra jij je rooster aan ons hebt doorgegeven plannen we je voor de meest uiteenlopende evenementen in voor jouw flexibele horeca baan in Utrecht. Je komt werken bij de Rabobank of op een plek als de lik. 

En voor echte horecatoppers gaan we nog wat verder. Met werkervaring op je naam kan je bijvoorbeeld zomaar op een politieke aangelegenheid de hapjes serveren. Of zelfs in de keuken staan! Een flexibele horeca baan in Utrecht die uitdaging biedt, ook voor de toekomst? Dat vind je bij DOEN Horeca Uitzendbureau.

Sfeerfoto - Werken in een restaurant

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe flexibele baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd

DOEN heeft horeca vacatures in de volgende plaatsen:

Instagram did not return a 200.