Op zoek naar een horeca baan in Amstelveen?

Is het altijd gezellig in het stadshart van Amstelveen en wordt jij daardoor geprikkeld? 
Zie jij jezelf wel werken op het Leidseplein, restaurants of in het nachtleven van regio Amstelveen?

Komt dat even mooi uit, want DOEN Horeca zoekt mensen zoals jij: studenten en horecamedewerkers in Amstelveen of vers afgestudeerde fanatiekelingen die intens veel zin hebben om te knallen in de horeca. Het niet erg vinden om een stukje te reizen en graag ervaring in de regio Amstelveen op willen doen. 

Als student is het fijn om een baan te combineren met je studie. Met onze DOEN app heb je zelf controle over je werktijden. Plan jezelf in en ben op elke locatie in Amstelveen van goede waarde! 

 

 

Sfeerfoto - Werken in een bar
Sfeerafbeelding Amsterdam

Horeca vacatures iets voor jou in Amstelveen?

Bij DOEN Horeca zien we horeca ervaring als een pre, maar ook zonder ervaring kom je bij ons in aanmerking voor een flexibele horeca baan in Amstelveen #wijzijndeberoerdsteniet. Moet je alleen wel door onze screening komen, en als dat gelukt is leren we je binnen onze DOEN Academy de fijne kneepjes van het horecavak. Kies jij voor die leuke horeca bijbaan in Amstelveen, Hoofddorp of Zaandam? Kies voor DOEN!

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Amstelveen

Het gave is dat je bij DOEN Horeca mag werken op de leukste plekken met hele gezellige collega’s. Denk daarbij aan een horeca bijbaan op sportevenementen, aan boord van een vliegtuig, in hotels, musea, op festivals, en als je nou écht heel goed bent: op de meest exclusieve evenementen waar zelfs de Koning en de Koningin een hapje en een drankje nuttigen.

Wat we van jou verwachten is dat je naast representatief ook flexibel inzetbaar bent en van aanpakken weet. We bieden je een bijbaan in Amstelveen die zo afwisselend is, dat geen dag uit jouw DOEN-carrière hetzelfde is.

Werken als bartender

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe flexibele baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd
Instagram did not return a 200.