Op zoek naar een horeca baan in Goirle?

Ben je op zoek naar een leuke horeca baan in Goirle? Zoek dan niet verder! Bij DOEN Horeca koppelen we gemotiveerde horeca toppers aan de leukste opdrachtgevers in regio Goirle. Ben je een beetje bekend in Goirle dan weet je dat er genoeg ervaring op te DOEN is in de Horeca. 

Heb je nog geen ervaring, maar ben je helemaal klaar om te knallen bij je volgende horeca baan in regio Goirle? Meld je dan nu bij ons aan en ga direct aan de slag!

Werken als bartender
Werken als barista

Een horeca baan in Goirle voor échte horeca tijgers.

Bij DOEN Horeca stellen we horeca ervaring zeker op prijs, maar dit is geen vereiste om bij ons te komen werken #alletopperszijnwelkom. Wat we wel verwachten is dat je het werk bij je horeca baan in Goirle, Hilvarenbeek of Oisterwijk altijd met kwaliteit uitvoert.

Om te starten leren we je op onze DOEN Academy alles wat je moet weten over horeca, zodat je daarna vol overgave bij je horeca baan in Goirle op de werkvloer staat! Tot snel bij DOEN! Wacht dus niet langer en schrijf je in!

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Goirle

Sluit je aan bij ons team en je mag aan de slag op de leukste plekken. DOEN Horeca werkt samen met tientallen opdrachtgevers die op échte horecatoppers zitten te wachten. Via je horeca baan in Goirle sta je soms op een sportevenement, soms op een muziekfestival en soms werk je op een evenement waar hoogwaardigheidsbekleders om de tafel zitten.

Je werk is zo veelzijdig als dat je zelf wilt! En blink je echt uit in wat je doet? Dan zetten we je in bij opdrachten waar vakmanschap en expertise voor nodig is. Wat wij van je verwachten is flexibiliteit en dat je altijd professioneel op de werkvloer staat. Denk je dat je geknipt bent voor deze horeca baan in Goirle? Dan gaan we graag met jou aan de slag!

Werken in de keuken - DOEN Horeca

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd
Instagram did not return a 200.