Lekker verdienen met een horeca baan in Hilvarenbeek!

Ben je op zoek naar een uitdagende horeca baan in Hilvarenbeek? Klop dan eens aan bij DOEN Horeca. Wij zijn het uitzendbureau dat in contact staat met de leukste horeca-opdrachtgevers door heel Nederland. Wil je een opstapje naar een professionele horeca baan in Hilvarenbeek, of gewoon lekker wat uurtjes knallen naast je studie? Dat kan bij DOEN! Start je carrière vandaag nog.

Als student is het fijn om een baan te combineren met je studie. Met onze DOEN app heb je zelf controle over je werktijden. Plan jezelf in en ben op elke locatie in Hilvarenbeek van goede waarde! 

Werken als bartender
Werken als barista

Direct de vloer op bij je horeca baan in
Hilvarenbeek

Ben je op zoek naar een uitdagende horeca baan in Hilvarenbeek? Klop dan eens aan bij DOEN Horeca. DOEN staat in contact met de leukste horeca-opdrachtgevers door heel Nederland. Wil jij snel aan het werk en snel dat opstapje naar een professionele horeca baan in Hilvarenbeek, Goirle of Oisterwijk, of gewoon lekker wat uurtjes knallen naast je studie? Dat kan bij DOEN! Start je carrière vandaag nog.

Groei uit tot horeca professional in Hilvarenbeek

Of je nu een flinke dosis horeca ervaring hebt of net begint, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste horeca medewerkers in Hilvarenbeek. Uiteraard is kennis van het reilen en zeilen in de horeca gewenst, maar de echte kneepjes van het vak leer je pas op onze DOEN Academy. Waar we je vaardigheden leren om zo sneller kansen te kunnen pakken. We hopen je snel te zien bij jouw nieuwe horeca baan in Hilvarenbeek.

Werken in de bediening - Sfeerafbeelding

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Hilvarenbeek

DOEN Horeca heeft een grote poule aan horeca opdrachtgevers die zoeken naar medewerkers voor een horeca baan in Hilvarenbeek. Door bij ons te werken kom je terecht op de leukste locaties. DOEN Horeca brengt je daar waar je wil werken in regio Hilvarenbeek. 

Ben je een echte horeca professional? Dan denken wij als eerste aan jou om op de belangrijkste evenementen te werken. Zie jij jezelf wel werken als horecamedewerker in Hilvarenbeek? Ga dan direct bij ons aan de slag.

Werken als bartender

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren.

Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe baan in Hilvarenbeek? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd
Instagram did not return a 200.