Carrière maken als horecamedewerker in Hoofddorp

Wil je ervaring opdoen met een horeca baan in Hoofddorp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. DOEN brengt je op de beste werkplekken in Hoofddorp dat opdrachten biedt voor echte horecatoppers, op ieder niveau.

Wil je naast je studie lekker verdienen? in Hoofddorp ben je als student ook aan het juiste adres. Ben je net klaar met je studie en zin om lekker de handen uit de mouwen te steken? Dan zit je bij DOEN Horeca goed!

Als student is het fijn om een baan te combineren met je studie. Met onze DOEN app heb je zelf controle over je werktijden. Plan jezelf in en ben op elke locatie in Hoofddorp van goede waarde! 

Sfeerfoto - Werken in een bar
Sfeerafbeelding Amsterdam

Horeca baan iets voor jou in Hoofddorp?

Bij DOEN Horeca vinden we het fijn als je ervaring hebt, maar voor deze horeca baan in Hoofddorp is dit niet vereist. Wat we van je verwachten, is dat je onze screening doorstaat en je precies de expertise overbrengt zoals geleerd op onze DOEN Academy.

Wil jij gaan knallen binnen een leuk team met een horeca baan in Hoofddorp, Amstelveen of Zaandam? Kies dan voor DOEN!

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Hoofddorp

Het leuke van werken bij DOEN Horeca is dat je in Hoofddorp op veel verschillende plekken werkt. Een horeca baan met veel variatie dus! En dat altijd met een gezellig team! Zo kun je via je horeca baan in Hoofddorp werken op sportevenementen, festivals, muziekevenementen, of zelfs aan boord van een vliegtuig.

Alles waar horeca is, daar leveren wij voor! Ben je een echte horecatijger met talent? Dan kan je zelfs op exclusieve evenementen terecht komen, waar je soms echte celebrities spot. Waar wij vanuit gaan is dat je op flexibele basis werkt en altijd kwaliteit levert. Dan bieden wij jou een werkplek die geen dag hetzelfde is! Deal? Schrijf je direct in!

Werken als bartender

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe flexibele baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd
Instagram did not return a 200.