Snel carrière maken als horeca professional in Houten?

Zie jij een carrière in de horeca helemaal zitten en wil je veelzijdige werkervaring opdoen? Bij DOEN maken we je een ervaring rijker op het gebied van horeca. Je komt te werken op de leukste locaties in omgeving Houten. Naast een toffe baan in de horeca bieden we ook genoeg kansen om door te groeien. 

Of je nu een horeca baan in Houten zoekt om bij te verdienen, of die uitdagende tweede stap in je carrière zoekt, bij ons vind je het. Wij werken samen met te gekke opdrachtgevers in regio Houten, zodat jij met plezier aan het werk gaat.

Als student te werk willen gaan in Houten is geen probleem bij DOEN. Met de DOEN app bieden we je de mogelijkheid om zelf je uren te plannen. Zo maken we het werk goed te combineren met de studie! 

Werken als bartender
Werken als barista

Horeca tijgers voor horeca baan in Houten

Ben jij je mouwen al aan het opstropen bij het zien van de omschrijving over horeca banen in Houten? Dat zien wij jouw graag! Werkervaring is helemaal niet vereist, ook voor starters hebben wij passende en leuke opdrachten. Meld je vandaag nog aan voor je horeca baan in Houten en dan zetten wij je aanmelding in werking!

Je start bij de DOEN Academy waar we je klaarstomen voor het vak. Zo kan jij direct beginnen in een leuk team van DOEN Horeca in Houten.

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Houten

Ben je op zoek naar uitdaging en wil je in een leuk team werken? Bij DOEN houden wij rekening met al je wensen. Zodra jij je rooster aan ons hebt doorgegeven plannen we je voor de meest uiteenlopende evenementen als horeca medewerker in Houten. Zo sta je de ene dag op een huwelijksfeest te werken en de andere dag achter de bar tijdens een sportwedstrijd. Schrijf je in!

En voor echte horecatoppers gaan we nog wat verder. Met werkervaring op je naam kan je de hapjes gaan serveren op de meest exclusieve locaties in regio Houten. Of zelfs in de keuken staan! Een horeca baan in Houten die uitdaging biedt, ook voor de toekomst? Dat vind je bij DOEN Horeca. 

Werken in de keuken - DOEN Horeca

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Sfeerfoto - Werken in een bar
Instagram did not return a 200.