Start je horecacarrière met een horeca baan in Nieuwegein?

Zie jij het wel zitten om de carrièreladder op te klimmen met een horeca baan in Nieuwegein? Dan helpt DOEN je graag verder. DOEN Horeca heeft de beste baan in regio Nieuwegein. Ervaring leer je bij DOEN sowieso! Ben jij net dat beetje extra gemotiveerd? Dan wachten er mooie kansen op je. 

DOEN zorgt ervoor dat jij niet alleen bij je horeca baan in Nieuwegein aan de slag gaat, maar ook bij de leukste opdrachtgevers terecht komt. Wij bieden je een kans om die eerste of tweede stap als horeca professional te zetten en direct aan de slag te gaan. We zien je graag snel bij DOEN!

 

 

Werken als bartender
Werken als barista

Horeca professionals voor die leuke horeca baan in Nieuwegein

Kun je niet wachten om lekker aan de slag te gaan met een horeca baan in Nieuwegein? Wacht dan geen dag langer, want wie weet ga je morgen voor ons al aan de slag! Ook al heb je nog helemaal geen horecaervaring, we zien je graag tegemoet!

Na een training vanuit de DOEN Academy word je direct klaargestoomd voor het werkveld. Zo krijg je ervaring en netwerk direct ineen. Carrière maken via een horeca baan in Nieuwegein? Dat doe je bij DOEN!

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Nieuwegein

Via ons brede scala aan opdrachtgevers bieden wij jou horecaklussen in regio Nieuwegein. We geven je werkervaring een enorme boost door je op de mooiste locaties in regio Nieuwegein te laten werken. Sleur is bij ons nergens te bekennen met de deze horeca baan in Nieuwegein! Zie jij het zitten om de ene dag op een groot muziekfestival te staan en de volgende dag hoogwaardige gasten te ontvangen op een bal?

Bij DOEN in Nieuwegein is geen dag hetzelfde. Voor de horecatijgers die een stapje hoger aankunnen, komen ze via DOEN te werken op exclusieve evenementen. Alles om je horeca bijbaan in Nieuwegein zo uitdagend mogelijk te maken.

Werken in de keuken - DOEN Horeca

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe flexibele baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Sfeerfoto - Werken in een bar
Instagram did not return a 200.