Leuk verdienen met een horeca baan in Oisterwijk

Ben je op zoek naar een leuke verdienste in de vorm van een horeca baan in Oisterwijk? Sluit je dan aan bij DOEN Horeca in Oisterwijk. DOEN Horeca koppelt echte horeca-toppers aan de leukste opdrachtgevers. Een horeca baan in Oisterwijk zorgt ervoor dat jij naast je studie volop kunt genieten en tegelijk lekker kunt verdienen.

Als student is het fijn om een baan te combineren met je studie. Met onze DOEN app heb je zelf controle over je werktijden. Plan jezelf in en ben op elke locatie in Zaandam van goede waarde!  

Werken als bartender
Werken als barista

Een horeca baan in Oisterwijk voor échte horeca tijgers.

Heb je nog geen horeca ervaring, maar wil je wel graag een horeca baan in Oisterwijk? Bij DOEN Horeca worden we blij van ervaring, maar het is geen keiharde eis #alletopperszijnwelkom. Laat zien dat je professioneel en gemotiveerd op de werkvloer staat. DOEN laat je dan werken op de leukste locaties in regio Oisterwijk, Goirle of Hilvarenbeek.

Als start bieden we een training aan via onze DOEN Academy, die jou helemaal klaarstoomt voor het echte werk. En zo kan je als echte horecamedewerker in Oisterwijk beginnen! Wacht dus niet langer en schrijf je in!

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Oisterwijk

Dankzij ons grote netwerk aan opdrachtgevers kun je op de leukste horecaplekken werken in regio Oisterwijk. Je maakt niet alleen deel uit van een enthousiast team, maar komt terecht op de leukste festivals, sportevenementen, bedrijfsfeesten en hippe locaties.

Laat je zien dat je wel meer dan een beetje aankan? Dan heb jij voorrang om via jouw horeca baan in Oisterwijk op belangrijke evenementen te werken! Wie weet bedien je op een dag de leden van ons koningshuis. Zie jij een horeca baan in Oisterwijk wel zitten? Meld je dan snel aan bij DOEN Horeca.

Werken in de keuken - DOEN Horeca

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren.

Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe baan in Oisterwijk? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd
Instagram did not return a 200.