Aan de slag bij een horeca baan in Woerden?

Dus jij wil je horecatalent laten zien bij een horeca baan in Woerden? Komt dat even mooi uit! DOEN Horeca is ook in Woerden altijd op zoek naar sterspelers om het team te versterken.

Ben je klaar om het horecawerkveld (opnieuw) te betreden als horecamedewerker in Woerden? Wij hebben top opdrachtgevers in de rij wachtend op jou!

Als student is het fijn om een baan te combineren met je studie. Met onze DOEN app heb je zelf controle over je werktijden. Plan jezelf in en ben op elke locatie in Woerden van goede waarde! 

Werken als bartender
Werken als barista

Toon je horeca skills als horecamedewerker in Woerden?

Bij DOEN Horeca Uitzendbureau zien we graag echte horecatijgers met jarenlange ervaring. Maar ook als je net begint kun je direct bij ons aan de slag! Bij DOEN maken we een echte horeca professional, zodat jij in Woerden meteen te werk kan. Er is altijd wel een passende dienst voor jou. Dus start of groei in je horeca carrière en meld je vandaag nog aan bij DOEN Horeca in Woerden.

Na een korte training bij onze DOEN Academy word je startklaar gemaakt voor het horecavak. Ben jij klaar voor een ambitieuze werkomgeving? Ga als horecamedewerker aan de gang in Woerden. Tot snel bij DOEN!

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Woerden

Kies je voor een carrière via DOEN in Woerden dan kom je op de allerleukste plekken te werken. Met ook nog een gezellig team erbij. Denk aan festivals, bedrijfsfeesten, onze klussen reiken tot zelfs hoog in de lucht aan boord van een vliegtuig.

En blink je echt uit als horecamedewerker in Woerden? Dan zetten wij jou in voor de meest exclusieve evenementen. Het enige wat we vragen is flexibiliteit en een professionele werkhouding op de vloer. Ga je voor een horeca baan in Woerden, dan kies je voor carrière en plezier ineen.

Werken als bartender

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd
Instagram did not return a 200.