De handen uit de mouwen voor je horeca baan in Zaandam?

Ben jij helemaal klaar om ervaring op te doen als horeca professional in Zaandam? Neem even een kijkje door de bril van DOEN Horeca. DOEN laat je op te gekke plekken werken in regio Zaandam! We bieden je kansen en geven je maximaal ervaring in het horeca vak. 

Wil je een horeca baan in Zaandam die bij je past? Of aan de slag als echte horecaprofessional? Dan zit je bij DOEN helemaal goed!

Als student is het fijn om een baan te combineren met je studie. Met onze DOEN app heb je zelf controle over je werktijden. Plan jezelf in en ben op elke locatie in Zaandam van goede waarde! 

Sfeerfoto - Werken in een bar
Sfeerafbeelding Amsterdam

Horecamedewerker in Zaandam iets voor jou?

Heb je al horeca ervaring en wil je dit uitbreiden via een horeca baan in Zaandam, Amstelveen of Hoofddorp? Dat vinden we bij DOEN erg fijn, maar we staren ons niet blind op ervaring #alletopperszijnwelkom. Ook als je nog nooit in de horeca hebt gewerkt, kom je in aanmerking voor een horeca baan in Zaandam.

Als jij professioneel en vol enthousiasme te werk gaat, leren we je de kneepjes van het vak op onze DOEN Academy. Tot snel bij DOEN Horeca!

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Zaandam

Ga je via DOEN Horeca aan de slag met een horeca baan in Zaandam, dan ben je straks op de leukste plekken aan het werk. Ons netwerk bestaat uit vele opdrachtgevers rond regio Zaandam. Doe een flinke dosis horeca ervaring op en groei door tot een echte horeca professional. Op zoek naar afwisseling in je horeca baan in Zaandam?

Geen dag is hetzelfde! En blijk je uit te blinken in wat je doet? Dan denken we als eerste aan jou bij belangrijke evenementen, waar je misschien wel de koning & koningin bedient! Geen saaie dag toch? Als jij denkt hier perfect bij te passen, zien we je graag snel in regio Zaandam!

Werken als bartender

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe flexibele baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd
Instagram did not return a 200.