Aan je succes werken met een horeca baan in Zeist?

Heb je je oog op een horeca carrière laten vallen en wil je aan de slag als horecamedewerker in Zeist? Bij DOEN Horeca in Zeist kom je op de leukste plekken te werken en breid je ook je netwerk uit!

Bij DOEN Horeca kopellen we echte horecatoppers aan de leukste opdrachtgevers. Ook voor de meer ervaren horecaprofessionals hebben wij diensten klaar staan. Wil je graag aan de slag? Vind dan via DOEN je horeca baan in Zeist.

Werken als bartender
Werken als barista

Start vandaag met je horeca baan in Zeist

Heb je jarenlang horecaervaring, of moet je eerste werkdag nog komen? Bij DOEN Horeca is dat helemaal geen probleem. Door de variatie aan opdrachtgevers hebben wij ruimte voor alle profielen #aantoppersnooitgenoeg. Het enige wat wij van je verwachten is een flexibele houding en 100% inzet zodra je op de werkvloer staat.

De eerste weken word je opgeleid in onze DOEN Academy, zodat wij iedereen met zekerheid en ervaring het werkveld insturen. Begin als horecamedewerker in Zeist vandaag nog. De toekomst ligt nog voor je en DOEN helpt je graag verder!

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Zeist

Wil je graag op verschillende plekken werken en veelzijdige werkervaring opdoen? Dan is DOEN het horeca uitzendbureau voor je horeca baan in Zeist. Wij hebben tal van toffe horecaopdrachten voor je bij opdrachtgevers in regio Zeist. Zo werk je de ene dag op een sportevenement achter de bar en sta je de andere dag als gastheer de minister-president te verwelkomen.

Jij bepaalt hoe veelzijdig je horeca baan in Zeist is. Zie jij jezelf in dit profiel en wil je vol energie aan de slag als horecamedewerker in Zeist? Dan horen we bij DOEN graag van je!

Werken in de keuken - DOEN Horeca

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe baan? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd
Instagram did not return a 200.