DOEN Horeca Uitzendbureau in Amstelveen verzorgt uw flexibele schil

Bent u op zoek naar een horeca uitzendbureau in Amstelveen dat u voorziet van vakbekwaam horecapersoneel? DOEN Horeca staat voor u klaar. Wij verzorgen de flexibele schil voor horeca opdrachtgevers door heel Nederland.

Werken in de keuken - DOEN Horeca
Sfeerfoto werken in de horeca

DOEN Horeca Amstelveen voor horeca medewerkers

Wilt u kunnen bouwen op flexibel personeel om tijdelijke pieken en ziekmeldingen op te kunnen vangen? DOEN Horeca Uitzendbureau in Amstelveen werkt met een poule van 400 jonge, frisse horeca medewerkers die zich als een vis in het water voelen in de rol van bedieningsmedewerker, serveerster, ober, keukenmedewerker, chef-kok, gastheer of gastvrouw.

DOEN Horeca in Amstelveen: personeel voor iedere gelegenheid in Amstelveen

U kunt ons inschakelen voor laagdrempelige gelegenheden tot de meest exclusieve evenementen waar de koning en koningin een hapje en een drankje nuttigen. DOEN Horeca uitzendbureau Amstelveen werkt met jonge, frisse vakprofessionals met een drive waar je ‘u’ tegen zegt, want met prinsen en prinsessen voelen we geen match. Oftewel, u kunt rekenen op geschikt personeel voor elke gelegenheid.

Werken als host(ess)
Kom jij ons team versterken? - DOEN Horeca

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat.

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren.

  • Wij geven een 8+ garantie.
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren.
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.
Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

DOEN Horeca weet hoe belangrijk in uw en ons vakgebied een eerste indruk is. Daarom laten we niets aan het toeval over. We zijn in staat om hoogwaardige professionals uit de markt te halen, ze intensief te screenen en ze vervolgens goed op te leiden.

Zo zijn we er zeker van dat u ons personeel met minimaal een 8 beoordeelt; want pas dan zijn we tevreden.

Laat ons weten wat uw wensen zijn; dan gaan wij voor u op zoek naar een match op maat.

Werken als spoelkeuken medewerker?