DOEN Horeca Uitzendbureau in Goirle: de thuisbasis voor horecatoppers

Bent u op zoek naar een horeca uitzendbureau in Goirle dat u helpt bij het vinden van het juiste horecapersoneel? DOEN Horeca Uitzendbureau in Goirle regelt dit graag voor u. Wij koppelen horecaondernemingen aan vakbekwaam personeel, zonder dat u daar enige moeite voor hoeft te doen.

Werken in de keuken - DOEN Horeca
Sfeerfoto werken in de horeca

DOEN Horeca Goirle brengt personeel dat voor u klaarstaat

De tijdelijke uitval van uw werknemer overbruggen? Of kunt u wat extra handen gebruiken tijdens piekmomenten? DOEN Horeca regelt direct het personeel dat u nodig heeft.

Wij werken samen met 400 gemotiveerde, jonge en hardwerkende professionals, die door hun horeca-ervaring geen lange inwerktijd nodig hebben. Of het nu gaat om een chef-kok, een gastvrouw (of -heer) of iemand in de bediening; wij hebben voor iedere vraag een passende invulling.

Het uitzend bureau in Goirle: effectieve matchmaking

Zodra uw wensen bij ons bekend zijn, zorgen wij voor een effectieve matchmaking. Wij zijn het uitzendbureau in Goirle dat gaat voor duidelijkheid, zodat u precies weet wat u aan ons heeft. Na een lekker kopje koffie en een goed gesprek, kan de zoektocht naar het juiste personeel voor u beginnen.

Werken als host(ess)
Kom jij ons team versterken? - DOEN Horeca

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat.

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren.

  • Wij geven een 8+ garantie.
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren.
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.
Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

Van een luxe diner met topmanagement, tot een festival: ons personeel kan voor alles worden ingezet.

DOEN Horeca Uitzendbureau in Goirle levert mensen die gemaakt zijn voor de horeca. En die ook direct weten wat er van hen verwacht wordt, met de juiste ‘handen uit de mouwen-mentaliteit.’ Kortom, wat voor evenement u ook organiseert; u kunt altijd bij ons terecht.

Werken als spoelkeuken medewerker?