Het Horeca Uitzendbureau in Hoofddorp dat u verder helpt

Bent u op zoek naar horecapersoneel dat professioneel en vol enthousiasme aan de slag gaat voor uw organisatie? DOEN Horeca Uitzendbureau in Hoofddorp helpt u daar graag bij. Wij brengen namelijk horecaopdrachtgevers door heel Nederland in contact met bekwaam personeel.

Werken in de keuken - DOEN Horeca
Sfeerfoto werken in de horeca

DOEN Horeca Hoofddorp voor professioneel horecapersoneel

Wilt u ziekmeldingen en tijdelijk uitgevallen personeel zo snel mogelijk én met kwaliteit vervangen?

DOEN Horeca Uitzendbureau in Hoofddorp werkt met 400 gepassioneerde horecamedewerkers, die vol overgave aan de slag gaan in de bediening, als serveerder, keukenmedewerker, chef-kok, gastheer of gastvrouw. Wij bieden personeel voor iedere baan in de horeca.

Het horeca uitzendbureau in Hoofddorp: Horecatijgers voor ieder profiel

Of u nu verlegen zit om horecapersoneel voor een klein bedrijfsuitje, of voor een exclusief, luxe diner met hoogwaardigheidsbekleders; wij leveren altijd het juiste personeel. DOEN Horeca in Hoofddorp biedt personeel binnen verschillende expertises.

Medewerkers die bang zijn om nagels te breken vindt u niet in ons bestand. Kortom, u kunt voor ieder evenement rekenen op uitstekend personeel.

Werken als host(ess)
Kom jij ons team versterken? - DOEN Horeca

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat.

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren.

  • Wij geven een 8+ garantie.
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren.
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.
Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

Van een luxe diner met topmanagement, tot een festival: ons personeel kan voor alles worden ingezet.

DOEN Horeca uitzendbureau in Hoofddorp levert mensen die gemaakt zijn voor de horeca. En die ook direct weten wat er van hen verwacht wordt, met de juiste ‘handen uit de mouwen-mentaliteit.’ Kortom, wat voor evenement u ook organiseert; u kunt altijd bij ons terecht.

Werken als spoelkeuken medewerker?