DOEN Horeca Uitzendbureau in Houten komt u verder

U bent op zoek naar vakbekwaam -tijdelijk of vast- horecapersoneel via een horeca uitzendbureau in Houten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

DOEN Horeca in Houten helpt u verder door getraind personeel te leveren. Door geheel Nederland werken wij samen met horecaondernemingen en helpen wij u door uw team te versterken.

Werken in de keuken - DOEN Horeca
Sfeerfoto werken in de horeca

DOEN Horeca Houten levert uitsluitend professionals

Is uw beste paard van stal verhinderd op een belangrijk evenement? Binnen de kortste keren helpen wij als horeca uitzendbureau in Houten u aan het juiste personeel dat getraind is om voor verschillende werkgevers te werken.

DOEN Horeca in Houten bestaat uit een team van 400 hardwerkende professionals, geschikt als gastvrouw (of heer), chef-koks, garderobe en alle facetten van een horecaonderneming.

Het uitzend bureau in Houten levert kanjers voor iedere onderneming

Of het nu gaat om vervanging voor een chef-kok, bediening of glazenwassers: personeel dat door DOEN Horeca Uitzendbureau in Houten wordt geleverd, dat presteert. Wij zijn er trots op dat wij uitblinken in het leveren van krachten met een horeca-expertise.

Stuk voor stuk zijn het werknemers die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. Dus wat voor evenement het ook is, de talentvolle pool van 400 werknemers van ons uitzendbureau in Houten helpt u verder.

Werken als host(ess)
Kom jij ons team versterken? - DOEN Horeca

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat.

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren.

  • Wij geven een 8+ garantie.
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren.
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.
Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

DOEN Horeca Uitzendbureau in Houten werkt altijd met mensen die de nodige horeca-ervaring bezitten. Vervolgens worden ze door ons getraind, waardoor u altijd personeel krijgt dat precies weet hoe te werk te gaan.

Zodat u altijd kan zeggen dat wij het juiste, vakbekwame personeel leveren dat aansluit op uw organisatie. Uw tevredenheid is het doel van DOEN Horeca in Houten!

Zodra uw gegevens en wensen bij DOEN Horeca binnenkomen gaan wij direct voor u aan de slag. DOEN Horeca Uitzendbureau in Houten nodigt u graag uit voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek. Zo weten wij zeker wat u van ons verwacht en kunnen wij gericht op zoek naar het beste personeel voor u.

Werken als spoelkeuken medewerker?