DOEN Horeca Uitzendbureau in Nieuwegein hier vindt u professionals

Kunt u voor een aankomend evenement wel wat extra hulp in de horeca gebruiken? Dan bent u bij DOEN Horeca uitzendbureau Nieuwegein aan het juiste adres. Wij verbinden horecaprofessionals aan opdrachtgevers en leveren kwaliteit voor op de werkvloer door het gehele land.

DOEN Horeca Nieuwegein zorgt voor de perfecte match

Heeft u extra mankracht nodig tijdens een druk evenement? Of is uw chef-kok tijdelijk uitgevallen? DOEN Horeca Uitzendbureau in Nieuwegein levert vakbekwame professionals op ieder niveau in de horeca.

Wij werken samen met 400 horecatoppers die een winnaarsmentaliteit hebben en iedere werkdag met precisie uitvoeren. Of u verlegen zit om een charmante gastvrouw, of als uw beste chef-kok uitgevallen is; met de uitzendkrachten van DOEN Horeca in Nieuwegein loopt alles op rolletjes.

Het uitzend bureau in Nieuwegein is er altijd voor u

Of het nu gaat om een van de belangrijkste evenementen van het jaar, of een gezellige borrel aan het einde van de dag: DOEN Horeca Uitzendbureau in Nieuwegein regelt het voor u.

Wij screenen onze talenten op karakter en horecakennis, waardoor zij per direct voor u aan de slag kunnen gaan, zonder lange briefing. Direct aan de slag gaan en uw evenement succesvol maken, dat is waar zij keer op keer voor gaan! Dat is DOEN Horeca in Nieuwegein!

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat.

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren.

  • Wij geven een 8+ garantie.
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren.
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.
Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

DOEN Horeca Uitzendbureau in Nieuwegein weet hoe belangrijk het is om vakbekwaam en positief ingesteld personeel als gezicht van uw organisatie te hebben.

Met het horecapersoneel van DOEN Horeca in Nieuwegein, krijgt u altijd het personeel dat u zoekt. Spontaan, professioneel en met gegronde kennis van de horecawereld.

De horecatoppers van DOEN Horeca in Nieuwegein worden intensief getraind, zodat zij voor iedere organisatie direct aan de slag kunnen. Zo weet u dat u dat u keer op keer kwaliteit op de werkvloer krijgt.

DOEN Horeca Uitzendbureau in Nieuwegein zorgt er daarna direct voor dat u het personeel ontvangt wat u verlangt. Door met ons samen te werken zit u nooit zonder vakbekwaam personeel. We hopen van u te horen!