DOEN Horeca Uitzendbureau in Utrecht: waar professionals samenkomen

Bent u op zoek naar geschikt personeel voor uw horecaonderneming? DOEN Horeca Uitzendbureau in Utrecht is het antwoord op uw vraag. Wij zijn de koppelaar tussen opdrachtgevers en horecapersoneel, en leveren vakbekwame professionals door heel Nederland.

DOEN Horeca Utrecht brengt altijd de perfecte match

Is uw beste paard van stal tijdelijk uitgevallen? Of zoekt u alleen wat extra hulp tijdens drukke evenementen? DOEN Horeca Uitzendbureau in Utrecht is gespecialiseerd in het vinden van de juiste match met tijdelijk personeel, en doet dit altijd met precisie.

Ons personeelsbestand bestaat uit horeca professionals die graag de handen uit de mouwen steken. Van personeel in de bediening tot host(ess), of vervanging voor uw chef-kok: wij hebben altijd het juiste personeel voor u.

Het uitzend bureau in Utrecht dat uitsluitend toppers levert

DOEN Horeca Uitzendbureau in Utrecht weet dat uw personeel het visitekaartje is van uw organisatie. Daarom zijn wij erg nauwkeurig in het maken van de juiste match, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de uitstraling van uw zaak.

Wij leveren uitsluitend toppers, die door ons getraind zijn om voor iedere opdrachtgever te kunnen werken. Zo kunt u er zeker van zijn dat u tevreden bent met het nieuwe personeel. En dat maakt ons ook weer tevreden.

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat.

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren.

  • Wij geven een 8+ garantie.
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren.
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.
Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

Van een luxe diner met topmanagement, tot een festival: ons personeel kan voor alles worden ingezet.

DOEN Horeca Uitzendbureau in Utrecht levert mensen die gemaakt zijn voor de horeca. En die ook direct weten wat er van hen verwacht wordt, met de juiste ‘handen uit de mouwen-mentaliteit.’ Kortom, wat voor evenement u ook organiseert; u kunt altijd bij ons terecht.