DOEN Horeca Uitzendbureau in Woerden: voor al uw horeca toppers

Zoekt u personeel voor versterking in uw horecaonderneming? DOEN Horeca in Woerden zorgt ervoor dat u de juiste mensen krijgt. Wij zijn hét uitzendbureau dat vakbekwame, talentvolle horecatoppers in een pool heeft, waardoor u altijd de juiste mankracht klaar hebt staan.

Zonder een enkele vacature te hoeven uitzetten! Lees snel verder over DOEN Horeca Uitzendbureau in Woerden:

Werken in de keuken - DOEN Horeca
Sfeerfoto werken in de horeca

DOEN Horeca Woerden heeft talent voor u in huis

Personeel kan uitvallen op de meest onverwachte momenten. En wanneer dat gebeurt staat dit horeca uitzendbureau in Woerden voor u klaar! Wij regelen direct de mankracht om uw organisatie te ondersteunen.

DOEN Horeca in Woerden heeft 400 gemotiveerde, horecaprofessionals die precies hun plekje kennen in de horeca. Hierdoor kunnen zij bij binnenkomst direct aan de slag! Van chef-koks en enthousiaste bediening, tot een vriendelijke gastheer (of vrouw); wij hebben voor al uw vragen passend personeel.

Het uitzend bureau in Woerden levert horecapersoneel dat werkt

Van heerlijk luxe dineren met hoogwaardigheidsbekleders, tot een bedrijfsfeestje om het 10-jarig bestaan te vieren: wij leveren voor ieder moment. DOEN Horeca Uitzendbureau in Woerden werkt met personeel dat uw organisatie verbetert.

Zij weten hoe zij moeten presteren om alles vlekkeloos te laten verlopen en doen dit met een hands-on mentaliteit. Voor welk feest ook u personeel nodig heeft, DOEN Horeca in Woerden staat voor u klaar.

Werken als host(ess)
Kom jij ons team versterken? - DOEN Horeca

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat.

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren.

  • Wij geven een 8+ garantie.
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren.
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.
Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

Van heerlijk luxe dineren met hoogwaardigheidsbekleders, tot een bedrijfsfeestje om het 10-jarig bestaan te vieren: wij leveren voor ieder moment. DOEN Horeca Uitzendbureau in Woerden werkt met personeel dat uw organisatie verbetert.

Zij weten hoe zij moeten presteren om alles vlekkeloos te laten verlopen en doen dit met een hands-on mentaliteit. Voor welk feest ook u personeel nodig heeft, DOEN Horeca Uitzendbureau in Woerden staat voor u klaar.

DOEN Horeca in Woerden weet als geen ander dat u geen tweede kans krijgt voor een eerste indruk. Het personeel bepaalt de uitstraling van een horecaonderneming en met onze mensen zal dit altijd positief zijn!

Wij zijn het uitzendbureau in Woerden waar intensieve training het personeel voorbereidt om kwaliteit te leveren. Zodat u uiteindelijk kan zeggen: ‘Dit was een perfect evenement.’

Werken als spoelkeuken medewerker?