DOEN Horeca Uitzendbureau in Zaandam dat altijd voor u klaarstaat

Zit u verlegen om horecapersoneel dat van aanpakken weet? Of heeft u een groot evenement waarbij u wat extra horecatijgers kunt gebruiken? Dan helpen wij u graag verder. DOEN Horeca Uitzendbureau in Zaandam levert personeel met horeca-ervaring aan opdrachtgevers door heel Nederland.

Werken in de keuken - DOEN Horeca
Sfeerfoto werken in de horeca

DOEN Horeca Zaandam levert echte horecatoppers

Een ziekmelding of langdurig uitgevallen personeel: het kan de beste overkomen. DOEN Horeca Uitzendbureau in Zaandam zorgt ervoor dat u binnen no time vervanging krijgt met precies hetzelfde niveau als uw eigen personeel.

Ons team bestaat uit 400 vakprofessionals die helemaal thuis zijn in de horecawereld. Of u nu een gastvrouw (of -heer), keukenmedewerker of chef-kok zoekt; wij bieden precies wat u nodig heeft.

Het uitzend bureau in Zaandam voor iedere horecagelegenheid

Of u nu een topper zoekt voor achter de bar bij een tentfeest, of een chef-kok die ervaring heeft met koken voor luxe diners; wij werken samen met professionals van ieder kaliber. DOEN Horeca Uitzendbureau in Zaandam streeft naar de juiste match voor iedere horecagelegenheid.

Door onze selectie van alleen de beste werknemers, kunt u rekenen op personeel dat helemaal thuis is in de horecawereld en direct voor u aan de slag kan.

Werken als host(ess)
Kom jij ons team versterken? - DOEN Horeca

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat.

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren.

  • Wij geven een 8+ garantie.
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren.
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.
Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

Van een luxe diner met topmanagement, tot een festival: ons personeel kan voor alles worden ingezet.

DOEN Horeca in Zaandam levert mensen die gemaakt zijn voor de horeca. En die ook direct weten wat er van hen verwacht wordt, met de juiste ‘handen uit de mouwen-mentaliteit.’ Kortom, wat voor evenement u ook organiseert; u kunt altijd bij ons terecht.

Werken als spoelkeuken medewerker?