DOEN Horeca Uitzendbureau in Zeist denkt met u mee

Het opvangen van tijdelijk of volledig uitgevallen personeel hoeft geen gigantisch organisatiewerk te zijn. Bij DOEN Horeca in Zeist houden wij het graag zo eenvoudig mogelijk. U zit om bekwaam horecapersoneel verlegen en wij helpen u zo snel mogelijk weer op de rit. Van het oosten tot het zuiden van het land: DOEN Horeca Uitzendbureau in Zeist levert precies het vakpersoneel dat u nodig heeft.

Werken in de keuken - DOEN Horeca
Sfeerfoto werken in de horeca

DOEN Horeca Zeist levert professionals met horeca ervaring

Wilt u er zeker van zijn dat uw personeel een allround horecamentaliteit heeft en gedreven is om kwaliteit te leveren?

DOEN Horeca Uitzendbureau in Zeist werkt met ruim 400 gepassioneerde werknemers, die op een efficiënte en professionele manier uw evenement versterken. Met ieder zijn specialiteit! Van serveersters, tot gastvrouwen en –heren, tot chef-koks. Voor professionaliteit komt u naar DOEN Horeca in Zeist.

Het uitzend bureau in Zeist krijgt u precies wat u verwacht

Of het nu maanden van tevoren wordt geregeld of als er op de dag zelf iemand uitvalt; voor DOEN Horeca Uitzendbureau in Zeist is dat geen enkel probleem! Voor ieder evenement stellen wij een geschikt team samen dat perfect aansluit op uw wensen.

DOEN Horeca in Zeist levert personeel met een echte winnaarsmentaliteit en gericht op een succesvol evenement. U wordt gegarandeerd naar wens geholpen, daar kunt altijd van op aan.

Werken als host(ess)
Kom jij ons team versterken? - DOEN Horeca

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat.

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren.

  • Wij geven een 8+ garantie.
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren.
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.
Vrijblijvend gesprek aanvragen

 

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

DOEN Horeca Uitzendbureau in Zeist is leverancier van personeel dat meedenkt met de klant. Door ervaring zien wij direct wat voor personeel of team het beste aansluit bij uw organisatie.

U hoeft zich alleen maar bij ons aan te melden en wij zorgen voor de perfecte match.

Tijdens een lekker kopje koffie hoort DOEN Horeca in Zeist graag uw wensen aan, om zo tot een succesvolle samenwerking te komen. Eentje die het werk voor u uit handen neemt en met plezier uw organisatie aanvult. Precies zoals u dat graag ziet! Tot ziens bij DOEN Horeca Uitzendbureau in Zeist!

Werken als spoelkeuken medewerker?