Jouw horeca baan in Valkenswaard

Werken bij DOEN betekent een flexibele, super toffe baan als horecamedewerker in regio Valkenswaard in de breedste zin van het woord. Omdat wij begrijpen dat jij als student soms erg druk bent met je studie, bieden wij de mogelijkheid om je eigen uren te plannen. Met een leuke horeca baan in Valkenswaard.

Zo kan je jouw studie makkelijk combineren met een flexibele baan. Bij DOEN werken betekent werken op veel verschillende locaties in de omgeving van Valkenswaard. Op donderdag werk je bij een theater, op zaterdag ben jij aan het werk bij een ijshockeywedstrijd.

Deze afwisseling maakt dat geen week hetzelfde is, een ideale flexibele horeca baan in Valkenswaard. Ook voor naast je studie!

Werken als bartender
Werken in de keuken - DOEN Horeca

De ideale baan als horecamedewerker in regio Valkenswaard

Ben jij na het lezen van bovenstaande tekst enthousiast, maar ben jij bang dat je te weinig ervaring hebt? Ervaring is natuurlijk fijn om te hebben, maar bij DOEN leren we je graag een echte horeca professional worden.

Door onze DOEN Academy kan jij alle kneepjes van het horecavak leren. Hoe meer je leert, hoe meer invloed je hebt op de planning, hoe leuker dus jouw horeca baan in Valkenswaard

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in regio Valkenswaard

DOEN Horeca heeft een grote poule aan horecaopdrachtgevers die zoeken naar medewerkers voor een horeca baan in Valkenswaard. Door bij ons te werken kom je terecht op de leukste locaties. Bedrijfsfeesten, festivals, muziekevenementen, sportevenementen; het komt allemaal voorbij.

Ben je een echte horeca professional? Dan denken wij als eerste aan jou om op de belangrijkste evenementen te werken. Zie jij jezelf wel werken als horecamedewerker in Valkenswaard? Ga dan direct bij ons aan de slag.

Werken als spoelkeuken medewerker?

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren.

Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe baan in regio Valkenswaard? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd
Instagram did not return a 200.