Medewerker food concept

Jij, woont in de omgeving Eindhoven en kunt niet kiezen of je nu de horeca in wilt, of juist een baan in Retail. Een ding is zeker, je wilt iets met food. En met mensen, want dat ben jij, een mensen-mens. Jij staat er voor gasten, voor collega’s en krijgt daar energie van én jij bent op zoek naar een baan. Mooi. It’s a match want wij zoeken jou!

 Waarom wij jou zoeken

Omdat deze baan op jouw lijf geschreven is toch? De gevarieerde functie die je zoekt, die biedt Bakerstreet, onze opdrachtgever, een van de grootste en beste leveranciers als het gaat om Food Concepten. Boodschappen doen is niet langer meer de gangpaden afstruinen met een briefje om thuis vervolgens in de keuken te staan. Verse maaltijden, rotisserie, salades, pizza’s, sushi, allemaal to go. You name it, they make it. Of in dit geval jij, in de AH XL! Ontzorgen en het verrassen van de gasten, dat staat voorop. Mooi meegenomen is dat dat ook nog eens verantwoord, eerlijk en gezond gebeurt. Boodschappen doen 2.0 dus.

Overtuigd? Jij:

  • maakt gasten blij met lekkere producten en advies
  • zorgt voor een aantrekkelijke presentatie en aankleding van jouw werkplek
  • Bent verantwoordelijk voor de gastbeleving. Maakt een praatje en hebt altijd wat te proeven
  • Zorgt ervoor dat de operationele taken soepel verlopen

Jij bent niet voor een gat te vangen. Je bent gastheer/gastvrouw, medewerker verkoop, maakt food klaar, assembleert producten en de kassa is jou niet vreemd. Met jouw energie en enthousiasme verleid je gasten tot aankoop.

What’s in it for you

  • Een fijn salaris van € 10,53 p/u (vanaf 21 jaar e.o.)
  • Korte lijnen met de opdrachtgever
  • 24 uur per week
  • Leuke collega’s
  • Werken met verse producten

Extra’s
Heb jij zegen van ervaring in horeca, hotellerie of de foodservice? Dat is altijd een pre. Zonder ervaring maar wel gastvrij, energiek, representatief en open-minded maak jij net zoveel kans. Je spreekt vloeiend Nederlands en bent een loyale speler in het team. Bij gastvrijheid hoort een 7-daagse mentaliteit. Daarom ben jij ook in het weekend 50% beschikbaar.

Ben jij overtuigd dat dit jouw nieuwe baan is? Overtuig ons en je kunt aan de slag. Gewoon doen! Laat zien dat jij bent wie we zoeken, verras ons, val op! Solliciteer via www.doenhoreca.nl

 

 

Laat een reactie achter