Medewerker Foodconcepten bij Bakerstreet

Jij, zoekt een baan in de foodsector en hebt affiniteit met horeca en mensen. Jouw ideale baan is gevarieerd en past bij jouw karakter: passie, spontaniteit, energiek en gastvrij. Dan is de functie van Bakerstreet, onze opdrachtgever, in de AH XL perfect voor jou. Met jou wordt boodschappen doen een heel andere beleving. Jij bent de gastheer/gastvrouw maar ook de kok, medewerker verkoop en bedient de kassa. Een baan waarbij je nooit non-stop met hetzelfde bezig bent. Daarom past deze functie jou zo goed: omdat je dagelijks wordt uitgedaagd.

Bakerstreet is een van de grootste en beste leveranciers en hun foodconcepten worden met prijzen bekroond. In de AH XL is onze opdrachtgever verantwoordelijk voor de Daily Kitchen, het café en het on-the-spot koken. Van verse sushi tot yoghurt met moderne toppings, allemaal to-go met het doel de gasten te ontzorgen en verrassen. Verantwoord, eerlijk en gezond zijn daarbij sleutelwoorden.

Wij bieden:

  • Een goed salaris vanaf € 10,53 p/u (vanaf 21 jaar e.o.)
  • Korte lijnen met de opdrachtgever
  • Uren in overleg!
  • Collega’s met passie
  • Jouw ideale baan

Extra’s
Ervaring in horeca, hotellerie en/of de foodservice is een pre. Maar gastvrijheid, energie, een representatieve uitstraling en open-minded instelling is minstens zo belangrijk, al dan niet belangrijker. Je spreekt vloeiend Nederlands en staat klaar voor collega’s. Bij gastvrijheid hoort een 7-daagse mentaliteit. Daarom ben jij ook in het weekend 50% beschikbaar.

Ben jij overtuigd dat dit jouw nieuwe baan is? Overtuig ons en je kunt aan de slag. Gewoon doen! Laat zien dat jij bent wie we zoeken, verras ons, val op! Solliciteer via www.doenhoreca.nl

 

 

Laat een reactie achter