Studenten opgelet! Wij bieden een droomstage!

Ben jij die student die van een feestje houd en toch zijn studie nog haalt? Absoluut geen boekenwurm, maar iemand die zonder moeite zijn tentamens weet te vlammen en in de avond weer een biertje opentrekt? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou!
Doen Horeca Uitzendbureau zoekt een bevlogen stagiair(e) en wie weet ben jij wel de ultieme kandidaat.

Vergaar roem tijdens deze uitdagende periode
Samen met je collega’s run jij een van de heetste uitzendbureaus van Nederland. Doen Horeca bestaat pas 5 jaar maar staat nu al in heel Nederland op de kaart. Met zijn allen groeien wij als kool en we willen jou graag met ons mee zien groeien tijdens deze enerverende stage.
Je gaat samenwerken met de leukste plekken in en om Amsterdam, Eindhoven, Utrecht of Tilburg. Van verschillende musea op het Museumplein tot aan de meest luxe hotels of fancy restaurants. Je mag mee naar de gaafste feesten en partijen, en de kans dat je een uitstapje maakt naar een beachclub is ook nooit uitgesloten.

De stage die jou perfect past
Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je stage veel verschillende indrukken op kunt doen en nemen je graag mee in de dagelijkse operatie.
Je zal meedraaien met een gezellig jong team dat graag haar handen uit de mouwen steekt. Maar nog liever drinken wij na werktijd samen een biertje in onze eigen kantoorbar.

Natuurlijk vinden wij studie ook heel belangrijk en denken wij graag met je mee over een perfecte stageopdracht op maat.
Vind jij jezelf een echte aanpakker die graag dat biertje met ons mee wilt drinken, dan zit er voor jou maar één ding op: solliciteren met die handel!

Wat we jou bieden:

  • Een goede stagevergoeding
  • Een leerzame omgeving waar geen dag hetzelfde is
  • Fijne begeleiding van je stagebegeleider en je collega’s
  • Een snelgroeiend netwerk van jonge professionals
  • Vrijblijvende trainingen van pro’s in verschillende vakgebieden
  • (Door)groeimogelijkheden

Over Doen Horeca Uitzendbureau
Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. Net zoals veel bedrijven zeggen wij dat we anders zijn, alleen zijn wij dat ook echt. Bij ons is niemand een nummertje en houden we van persoonlijke aanpak.  Oh ja, en twee keer per jaar organiseren we een supertof event voor al onze Doeners, en geloof ons: dat wil je meemaken!
Samen met alle Doeners voelen wij ons een grote familie en is er altijd iets te beleven. Maar uiteindelijk streven we wel samen voor kwaliteit en een perfecte service naar onze klanten toe. Voel je je aangesproken solliciteer dan direct. Moet je alleen wel door onze screening komen, en als dat gelukt is leren we je graag de fijne kneepjes van dit vak.

Overtuig ons van jouw skills
Solliciteren is een ernstige zaak. Niet bij Doen. Wij zijn benieuwd naar je! Overtuig ons van jouw awesomeness en solliciteer via www.doenhoreca.nl

Laat een reactie achter