Werken tijdens ijshockeywedstrijden van de Tilburg Trappers

Had je een minuut geleden nog nooit van de Tilburg Trappers gehoord, en heb je geen flauw idee of je ijshockey nou met een puck of een Cornetto speelt? Dan zijn we nog steeds benieuwd naar je. Doen Horeca Uitzendbureau zoekt bevlogen runners, barkeepers en bedieningsmedewerkers tijdens thuiswedstrijden van de Tilburg Trappers bij de Stappegoorijsbaan.

Doordouwer vs. regelaar op alle horecafronten

Is bier tappen voor jou een koud kunstje en pak jij als fanatieke runner alles aan wat voorhanden is? Ben jij een doordouwer vs. regelaar op alle horecafronten > “Geef maar aan mij meneer.” Oftewel: de barkeeper / bedieningsmedewerker die alles onder controle heeft? Dan zoeken wij jou!

Samen met je collega’s draag jij eraan bij dat gasten hoe dan ook een fantastische dag of avond beleven. Je komt terecht op een plek waar iedereen zich thuis voelt en waar een gevoel van trots voor elkaar en de club(cultuur) leeft. Altijd gezellig en lekker druk. Krijg je spontaan zin om hier deel van uit te maken en is jouw instelling flexibeler dan een hockeystick? Doe ons en jezelf dan een plezier en solliciteer.

Wat we jou bieden:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de gaafste locaties in NL
  • Collega’s die een verrijking zijn voor je leven
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Jezelf flexibel inplannen via onze app
  • Een contract met goede voorwaarden
  • Vrijblijvende trainingen van pro’s in verschillende vakgebieden
  • (Door)groeimogelijkheden
  • Werk voor mensen met- en zonder ervaring

Doen Horeca Uitzendbureau

Doen Horeca Uitzendbureau levert vakkundig horecapersoneel voor elke horecagelegenheid. Net zoals veel bedrijven zeggen wij dat we anders zijn, alleen zijn wij dat ook echt. In Amsterdam hebben we bijvoorbeeld een eigen bar waar je na je werk gezellig met je collega’s een glaasje ranja drinkt. Oh ja, en twee keer per jaar organiseren we een supertof event voor al onze Doeners, en geloof ons: dat wil je meemaken! En dan nog iets: jij bepaalt zelf je werktijden. Via onze app rooster je jezelf in op een moment dat jou past, bij een gelegenheid naar keuze waar jij aan de slag wil. Moet je alleen wel door onze screening komen, en als dat gelukt is leren we je eventueel binnen onze Doen Academy de fijne kneepjes van het horecavak.

Overtuig ons van jouw horeca skills

Solliciteren is een ernstige zaak. Niet bij Doen. Ben je student of een doorgewinterde professional? Wij zijn benieuwd naar jou! Overtuig ons van jouw awesomeness en solliciteer via www.doenhoreca.nl

Laat een reactie achter