Een representatieve uitstraling

DOEN horeca-uitzendbureau levert vanuit onze standplaatsen Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Eindhoven in heel Nederland bij elk horeca evenement de juiste mensen. Dienstverlening in kwaliteit is ons doel: wij screenen, trainen en begeleiden onze mensen zodat u zeker weet dat u het personeel krijgt aangeleverd wat ú voor ogen heeft. Personeel dat werken leuk vindt- en geen van “9 tot 5 “mentaliteit heeft. 

Kom in contact

De juiste medewerkers op de juiste plek

Doen Horeca Uitzendbureau gaat met u om de tafel om uw verwachtingen te bespreken. Aan de hand van de criteria die u levert, zoeken wij het horecapersoneel dat daarop aansluit. Daarbij putten we uit het brede bestand van kwaliteitspersoneel dat we hebben geworven en opgeleid. Als we een match hebben gevonden, garanderen we dat u onze horecamedewerkers met niets minder beoordeelt dan een 8.

Altijd direct een oplossing

Of u nu een personele oplossing zoekt voor de korte of de lange termijn, per direct of pas later, wij voldoen altijd aan uw vraag. Doen Horeca Uitzendbureau is uitermate flexibel in de levering van geschikt horecapersoneel. Het is daarom mogelijk om ons in te schakelen wanneer uw eigen personeel onverhoopt uitvalt, bijvoorbeeld door ziekte. Want ook bij een last minute-aanvraag zijn onze kwaliteitsmensen direct ter plaatse in de omgeving van Tilburg en Amsterdam.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Kom in contact