DOEN Horeca App

Zelf bepalen waar, wanneer en met wie je werkt met onze DOEN Horeca App.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Flexibel werken via onze DOEN Horeca App.

Door middel van onze DOEN horeca app maken wij flexibel werken mogelijk. Wanneer je een drukke student bent is het ideaal als je je eigen uren in kan plannen. Met de DOEN app heb je grip op je eigen rooster en met wie je samen werkt. Dit alles maakt de baan ideaal te combineren met je studie.

Zelf je favoriete opdrachtgever kiezen 100% controle!

Werken met leuke collega’s is iets wat je van tevoren niet kan kiezen. Bij DOEN snappen we dat werken ook fun moet zijn en willen we de beste sfeer op de werkvloer. In de DOEN app kun je door middel van ons hartjes systeem aangeven of je een juiste klik hebt met een opdrachtgever. Vink een hartje aan bij je favoriete opdrachtgever, krijg je een hartje terug van die opdrachtgever dan kun je rechtstreeks met elkaar schakelen over de eerst volgende dienst waar, hoelang en met wie jij wilt werken.

Zelf controle hebben over hoeveel je verdiend.

In iedere baan moet een uitdaging zitten. Waarvoor kom jij je bed anders uit in de morgen? Bij DOEN hoef je geen promotie te maken om meer geld te verdienen. In de DOEN horeca app kun je op functie niveau bepaalde niveaus vrijspelen. Door bijvoorbeeld je barista vaardigheden te trainen en door werken op locaties waar je specifieke skills moet toepassen verbeter jij je skillset en ga je automatisch meer verdienen.

Dat tikt snel aan. Wacht niet te lang en schrijf je vandaag nog in zodat jij binnen no-time een volwaardig horeca professional wordt!