DOEN Academy is het antwoord als jij horeca skills wil leren!

Horeca ervaring of een horeca opleiding zien we bij DOEN Academy als een pre. Maar ook zonder horeca opleiding kun je bij DOEN Academy terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Wil jij alles weten wat een goede barista nodig heeft of wil jij met een vol dienblad volledig volgens de horeca etiquette serveren? Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt!
Medewerker bediening lunchroom tilburg

Samen met je collega’s groeien als Horeca topper bij DOEN Academy.

DOEN Horeca belooft haar opdrachtgevers dat onze dienstverlening minstens een 8+ garantie verdient. Als medewerker van DOEN zet jij je daarom volop in om die 8+ garantie te verwezenlijken. Dat is soms hard werken, maar ook uitdagend en leuk. Laat ons zien wat jij kunt. Schrijf je in! Gewoon DOEN!
Sfeerfoto - Werken in de keuken
Icoon Cup

Zelf controle over je groei en over je salaris door DOEN Academy!

Door nieuwe skills te leren heb je zelf controle over je salaris en kun je eenvoudig groeien in skillset en in vergoeding. Hoe meer je kunt hoe meer je gaat verdienen. Je hebt dit helemaal zelf in de hand, zodra je profiel compleet is kun je via de DOEN app zien welke cursussen voor jou beschikbaar zijn.

Verdien badges voor de volgende posities

Je verdiend badges voor de verschillende skills die je leert en iedere badge zorgt voor een beetje meer salaris. Meld je snel aan!