DOEN Academy

DOEN Academy is het antwoord als jij horeca skills wil leren!

Horeca ervaring of een horeca opleiding zien we bij DOEN Academy als een pre. Maar ook zonder horeca opleiding kun je bij DOEN Academy terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Wil jij alles weten wat een goede barista nodig heeft of wil jij met een vol dienblad volledig volgens de horeca etiquette serveren? Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt!

Samen met je collega’s groeien als Horeca topper bij DOEN Academy.

DOEN Horeca belooft haar opdrachtgevers dat onze dienstverlening minstens een 8+ garantie verdient. Als medewerker van DOEN zet jij je daarom volop in om die 8+ garantie te verwezenlijken. Dat is soms hard werken, maar ook uitdagend en leuk. Laat ons zien wat jij kunt. Schrijf je in! Gewoon DOEN!

Zelf DOEN

Een fijne werkplek, is voor iedereen iets anders. Voor de één is het afwisseling. De ander beweegt goed mee in een vaste omgeving. Geef een medewerker zelf controle over waar, wanneer en met wie ze werken. Zo zijn medewerkers meer gemotiveerd. En dat is precies wat DOEN faciliteert: medewerkers plannen -flexibel én zelfstandig- diensten en trainingen in. Want dát is, hoe onze DOENERS werken. Nieuwsgierige en sociale types die excelleren als je ze verantwoordelijkheid en vertrouwen geeft. Die meedenken met gasten en collega’s. Zo stellen we een op maat gemaakt topteam samen, dat matcht met de opdrachtgever.

Zelf controle over je groei en over je salaris door DOEN Academy!

Door nieuwe skills te leren heb je zelf controle over je salaris en kun je eenvoudig groeien in skillset en in vergoeding. Hoe meer je kunt hoe meer je gaat verdienen. Je hebt dit helemaal zelf in de hand, zodra je profiel compleet is kun je via de DOEN app zien welke cursussen voor jou beschikbaar zijn.

Verdien badges voor de volgende posities

Je verdiend badges voor de verschillende skills die je leert en iedere badge zorgt voor een beetje meer salaris. Meld je snel aan!