Werken bij Bonheur Horeca Groep

Kom werken bij Bonheur Horeca Groep

Bijzondere horeca verzorging uit Tilburg

Bonheur Horeca Groep verzorgt de horeca op toffe, exclusieve locaties. Zelf komen ze met de meest bijzondere initiatieven en staan met goed gemotiveerde collega’s op de evenementen te schitteren. Met een inspirerende gedachte over de horeca weten ze elke opdrachtgever te verrassen. Door altijd een hoog standaard te bieden zetten ze de naam van elke opdrachtgever representatief op de kaart.

Jij kan de perfecte match zijn voor Bonheur Horeca Groep

Deze toffe horeca baan is een unieke kans om je horeca ervaring te vergroten. Samen met Bonheur Horeca Groep zijn we altijd op zoek naar geboren horeca toppers. Heb jij het in je op te werken op verschillende evenementen? Zie jij het zitten om samen met collega’s de opdrachtgevers te verrassen met de meest inspirerende ideeën op horeca gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Kom werken voor Bonheur Horeca Groep!

Zie jij het zitten op te werken voor Bonheur Horeca Groep? Schrijf je dan nu in!

Via ons kom je makkelijk in contact met de Bonheur Horeca Groep. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en de Bonheur Horeca Groep. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Bonheur Horeca Groep

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?